Закарпатський екс-в'язень намагався побитися з правоохоронцями

02.05.2012 09:04 КРИМІНАЛ

У прикордонному Чопі по телефонній лінії «102» у чергову частину міськвідділу міліції звернулася громадянка про те, що відвідувач бару погрожує фізичною розправою.

Черговий одразу ж направив на місце події наряд Державної служби охорони, який прибув туди за три хвилини. У приміщенні міліціонери виявили п’яного молодика, який поводився вкрай агресивно, ображав та погрожував переляканій жінці — вона ховалася за барною стойкою.

На міліціонерів хлопець не звернув увагу. На зауваження правоохоронців реагував нестримано, на їх адресу теж слів не обирав. Держохоронці попросили його покинути приміщення. Він вийшов, але на вулиці його нахабність набрала ще більших обертів. Коли зрозумів, що на міліціонерів слова не діють, він спробував їх… побити.

Працівники ДСО вимушені були скористатися прийомами рукопашного бою. За мить на руках хулігана замкнулися наручники. В такому вигляді його доставили у міськвідділ.

Того дня 25-річного, раніше судимого мешканця Чопа чимало людей бачили у багатьох місцях міста. Його невід’ємним атрибутом завжди була пляшка алкоголю та неврівноважена поведінка. П’яний, він дістався чергового бару, де його агресія досягла апогею.

В закладі йому не подобалося практично все. П’яниця чіплявся до будь-яких дрібниць. Навіть мило у вбиральні йому було не до вподоби. Його він жбурнув у жінку-бармена, яка не на жарт злякалася і викликала телефоном міліцію.


За матеріалами УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : зекМіліціябійкаЗакарпаття

Коментарі :


02.05.2012 10:13 ШЕФ ЦРУ

Ви всі себе не добре повели!Пацан вийшов з тюряги,і захлтів розважитися,конкретно!ЗЕКИ кажуть так," я ші тілько ші відкинув" - тобто вийшов з казематів!Треба було того хлопа - приголубити,зустріти го з музиков - з духовим оркестром!Помити му писки,напоіти і накормити до відвалу і відвезти го на вертольоті ЯНУКОВИЧА до хази - хати того оболтуса,бувшого ЗЕКА!А ви визиваєте міліціянтів!Дивую лише одне,мене би і не здивувало,якби той прохіндей понабивав би писки міліціянтам.Ото було би сміху!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат