22-річний син запалив зв'язану маму й пішов на дискотеку

24.04.2012 14:01 КРИМІНАЛ

Пізно ввечері 21 квітня в селі Нижній Студений Міжгірського району Закарпаття, 22-річний місцевий мешканець під час сімейної сварки зі своєю 42-річною матір'ю зв'язав їй руки за спиною, кинув на підлогу, після чого прикрив ще живу неньку простирадлом, ковдрою та подушкою і кинув на все це недопалок цигарки та запалений сірник.

Після цього негідник зачинив на ключ вхідні двері будинку й пішов на сільську дискотеку в Будинок культури, а коли через півтори години повернувся додому, в хаті буяла пожежа. Вогонь зумів приборкати, вибивши вхідні двері, сам палій. Далі він викликав пожежних, які й виявили обгорілий труп господині оселі.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Міжгірського райвідділу міліції. Під час бесіди з правоохоронцями хлопчина спершу відпирався, але далі змушений був зізнатися в убивстві своєї матері. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»). Мотиви цього дикого злочину повинно з'ясувати слідство.

Аналогічний злочин стався на Закарпатті торік у Виноградівському районі, де 17-річний онук убив каменем свою бабусю, а далі удвох із матір'ю (донькою вбитої) вони розчленували труп і вивезли на тачках за кілька кілометрів на берег річки… Аби розкрити цей злочин, закарпатській міліції знадобилося тоді більше місяця.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі :


24.04.2012 16:12 СНАЙПЕР

Дуже погано,навіть дуже.що в УРКАіні відмінили смертну кару!Я би,особисто,такого конченого розстріляв би з ТТ !!Кончениа мразь,так поступити з рідною матір*ю!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат