Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

Поліція Берегова вилучила у сімейного кривдника боєприпаси

До поліції звернулася 43-річна жителька села Береги Берегівського району та повідомила, що чоловік вчиняє відносно неї домашнє насильство.

Переможцем Зимового чемпіонату Закарпаття став ФК Севлюш

30 березня на штучному полі стадіону «Авангард» відбувся фінал Зимової першості Закарпаття-2024: «Севлюш» (Виноградів) – «Сокіл» (Холмок) – 3:2.

БК «Ужгород» здобув дві перемоги в Чемпіонаті України

29–31 березня в ужгородському СК «Юність» тривали ігри 1-го з’їзного туру ІІ етапу Першої ліги України з баскетболу серед команд групи №4.

Минулими вихідними на Закарпатті горіли три автомобілі

Пресслужба ДСНС повідомляє про загоряння автомобілів на Хустщині та в Ужгороді, що сталися 29-31 березня.

У Хусті троє дітей отруїлися чадним газом

В ніч з 30 на 31 березня до Хустської центральної районної лікарні було госпіталізовано 3 дітей: 2015, 2011 та 2023 років народження, мешканців м. Хуст. Всі вони перебувають у дитячому відділенні з попереднім діагнозом - отруєння чадним газом. Стан здоров'я госпіталізованих задовільний.

Святослав Вакарчук завітав до Мукачева в гості до своєї мами

Святослав Вакарчук, український музикант та громадський діяч, поділився рідкісним фото зі своєю матір'ю на фоні пейзажу у Мукачеві.

Визначилися учасники фіналу чотирьох Кубка України з жіночого та чоловічого гандболу

29-30 березня у Рівному, а також Ізмаїл та Ужгороді, пройшли матчі 1/4 фіналу Кубка України з гандболу серед жіночих та чоловічих команд.

Минай виборов нічию в матчі з Олександрією

В УПЛ відбувся матч 22 туру Минай - Олександрія. Програючи 0:2, Минай зміг забити два голи і звести гру до нічиї - 2:2. Голи: Скиба (63), Гунічев (75) - Кулаков (51), Калітвінцев (58). На 79-й хвилині гравець гостей Ковалець отримав другу жовту картку.

ФК Хуст здобуває другу поспіль перемогу у групі "Виживання"

Відбувся другий матч у групі "Вибування" за участі ФК "Хуст". Цього разу хустяни приймали "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів і здобули вольову перемогу - 4:2. Голи: Чабан (57, 66, 90), Борисенко (69) - Чідозі (17), Студенко (53).

Закарпаття - приклад мирного співіснування людей різних національностей

Працюємо над впровадженням європейських стандартів щодо захисту прав представників національних спільнот та корінних народів, а також боротьби з дискримінацією.

Едуард Бураш став амбасадором Закарпаття

Великий друг Закарпаття, радник омбудсмена Словаччини з питань захисту дітей, Едуард Бураш став Амбасадором Закарпаття.

Теракт в Москві

Ще два тижні тому Посольства багатьох держав закликали своїх громадян виїхати з Росії. Посольства попереджали, що в Москві та інших містах Росії можуть статися терористичні атаки. Окрім того, закордонні спецслужби попереджали і владу росії про те: що радикальні ісламісти готують теракти.

На Закарпатті програма пільгового кредитування продовжує працювати

Від початку року наша комісія погодила 35 заявок у межах ініціативи «Власний дім» на кредити загальною сумою близько 9,2 млн грн, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

В Ужгороді водій BMW наніс тілесні ушкодження співробітнику поліції

Сьогодні в Ужгороді співробітники поліції стали свідками грубого порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля марки «BMW» здійснював різкі маневри на одній із вулиць центральної частини міста, неподалік пішохідної зони.

Будівельники з Закарпаття цілодобово зводять фортифікаційні споруди на Запоріжжі

У підпорядкуванні Закарпаття 13 об’єктів будівництва інженерно-технічних та фортифікаційних споруд на Запоріжжі.

Через перезволоження ґрунтів на Закарпатті сталися зсуви

Через перезволоження ґрунтів на Закарпатті спостерігають зсуви. Один із них зафіксували у Карпатському біосферному заповіднику неподалік гори Стіг та курорту Драгобрат.

На Закарпатті активізувалися шахраї, які виманюють гроші, представляючись Віктором Микитою

Фіксуємо активізацію шахрайських дій з боку поки що невстановлених осіб, які дзвонять, пишуть підприємцям регіону та, представляючись головою ОВА Віктором Микитою, просять зробити грошові внески на підставні рахунки з метою власної наживи.

Новий потяг з Києва до Кошице планують запустити у 2024 році

Уряд Словаччини схвалив пропозицію України щодо запровадження прямого залізничного сполучення, інформує Мінвідновлення. Зараз тривають організаційні та підготовчі роботи.

На Закарпатті на березі Тиси може з’явитися річковий порт з мультимодальним терміналом

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат