Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 100, 20

Поблизу Хуста пройшов мітинг-реквієм присвячений 85-й річниці проголошення Карпатської України

На Красному полі, що неподалік Хуста, пройшов мітинг-реквієм, присвячений 85-й річниці проголошення Карпатської України та кривавій битві, що забрала життя понад двохсот українських патріотів, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

"На ужгородському напрямку. Пригоди бравого депутата Тищенка" - розслідування Української правди

Апартаменти, салон краси, похоронне бюро, п’ятизірковий парк-готель, два охоронці, свої люди на високих посадах. Це далеко неповний перелік “хазяйства”, яким, схоже, обзавівся в Ужгороді народний депутат Микола Тищенко та його родина за останні роки.

Погрози вбивства дітей у Мукачеві: в управлінні освіти прокоментували ситуацію

Управління освіти Мукачева звернулося до правоохоронних органів щодо анонімного телеграм-каналу, де лунають погрози вбивства дітей у навчальних закладах міста.

На Закарпатті з початку року 13 людей захворіли на лептоспіроз, четверо – померли

У Закарпатській області з початку 2024 року продовжують реєструватися випадки захворювання на лептоспіроз серед населення.

Перед судом постануть двоє кліриків УПЦ (МП), яких СБУ викрила на пропаганді комунізму

У ході слідства встановлено, що настоятель храму та священник чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ (МП) на Закарпатті публічно розповсюджували через інтернет заборонену комуністичну символіку та радянські гасла.

На Закарпатті відзначають 85-ту річницю з дня проголошення незалежності Карпатської України

Для кожного з нас це велична дата, котра нагадує, що українці всю свою історію прагнули бути незалежними, боролися за своє майбутнє дипломатією та зі зброєю в руках, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті стартували щотижневі «Діалоги влади та бізнесу»

Комунікація з бізнесом та відкритість – основні аспекти роботи із суб’єктами господарювання, які працюють на території Закарпаття, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

В Ужгороді відзначили 150-річчя від дня народження президента Карпатської України Августина Волошина

Взяв участь в урочистостях з нагоди 150-річчя від дня народження відомого політичного, культурного, релігійного діяча, президента Карпатської України Августина Волошина, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Представники Мукачівського ТЦК побили чоловіка

Віталій Глагола оприлюднив відео на якому представники ТЦК зупинили чоловіка, потім намагалися його силоміць посадити до мікроавтобуса. Далі на відео видно, як кілька чоловіків б'ють затриманого ногами.

У Тячеві затримали секретаря Хустської єпархії УПЦ МП

Як повідомили на сторінці у фейсбуці Хустської єпархії, секретаря єпархії Івана Розмана затримали правоохоронці після відвідин Тячівського райуправління поліції.

Начальника відділу Синевирської сільради затримали на хабарі за «вирішення» земельних питань

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури начальника відділу Синевирської сільської ради викрито та затримано за вимагання і одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Правоохоронці затримали співробітника ДСНС на хабарі

В Ужгороді на отриманні хабаря затримали співробітника ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

Голову сільради на Закарпатті підозрюють в розтраті 500 тис. грн із бюджету громади

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру очільниці однієї із сільських рад на Ужгородщині.

На Мукачівщині автомобіль наскрізь протаранив будинок (ФОТО, ВІДЕО)

В селі Неліпино автомобіль Volkswagen на швидкості в'їхав у будинок. Як повідомляють у соцмережі, водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та на швидкості в'їхав у житловий будинок. Внаслідок ДТП ніхто не травмувався.

В Хусті затримали пʼяним за кермом суддю Сергія Савицького

Суддю Хустського районного суду Закарпаття впіймали сьогодні вранці за кермом автомобіля напідпитку.

На Тячівщині донька стала випадковим свідком пожежі і врятувала свою матір

На Тячівщині у с. Кричово загорівся дах одноповерхової оселі, де проживала 77-річна пенсіонерка. Її донька саме проходила неподалік, коли побачила вогонь. Жінка одразу ж подзвонила за номером 101 і кинулася виводити матір надвір.

Мирослав Білецький: «Людяність і єдність — надважлива зброя у важкі часи…»

Депутат Закарпатської облради   — про бюрократичні утиски, відставку уряду Азарова, виборчий рекорд, "сірого кардинала", антидепресанти та про свою мрію.

Під час візиту закарпатської делегації до Австрії, підписано ряд важливих угод про співробітництво

Важливий результат візиту до Австрії – підписання угоди про співробітництво з федеральною землею Тіроль, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Йдеться про подальшу діяльність у напрямку економіки, сільського господарства, охорони здоровʼя, науки, вищої освіти, спорту, культури, туризму.

Мирослав Білецький взяв участь у засіданні комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситу

Перший заступник очільника Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням віцепрем’єр-міністра з відновлення України Олександра Кубракова.

Підсумки візиту делегації на чолі з Віктором Микитою до землі Тіроль Республіки Австрія

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита підбив підсумки візиту до федеральної землі Тіроль Республіки Австрія.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат