Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

33-річний ужгородець забив до смерті співмешканця матері

До поліції звернулася 44-річна ужгородка та розповіла, що на підлозі за місцем проживання виявила свого співмешканця без ознак життя.

Сьогодні вранці помер Геннадій Москаль

Колишній голова Закарпатської ОДА помер після тяжкої хвороби у віці 73 років.

На Закарпатті військовий не повернувся з лікування на службу та отримав 5 років тюрми

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок сержанту Карлу Л., який після лікування не повернувся у військову частину. Суд визнав його винним у самовільному залишенні місця служби та призначив п’ять років тюремного ув’язнення.

Заступника керівника Закарпатської спецпрокуратури звільнили за корупцію

Заступника керівника Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Віктора Тхора звільнили з органів прокуратури через хабарництво.

Нацпарк «Зачарований край» отримав нове авто від партнерів

Транспортний засіб марки Renault Duster передало Франкфуртське зоологічне товариство в Україні // FZS Ukraine за сприяння Міжнародної кліматичної ініціативи (IKI), повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

З історії закарпатських коньяків

ПРОЛОГ
Рецепт коктейлю “Ідіот”:
1/4 – коньяк ХО
3/4 – кола

На Закарпатті легковик з’їхав з моста в річку: загинули дві людини

15 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про смертельну дорожньо-транспортну пригоду в селі Руська Мокра Тячівського району. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, працівники якої провели першочергові слідчі дії.

У Хустському військоматі чоловік намагався скоїти самогубство

У районному військкомату у Хусті чоловік намагався скоїти самогубство. Інцидент стався ще 13 березня у вбиральні в будівлі ТЦК, на місці військові надали чоловікові невідкладну домедичну допомогу, його забрала швидка. У військкоматі повідомили, що до ТЦК чоловіка доставили прикордонники після того, як він був затриманий під час спроби нелегально перетнути кордон.

Депутати вносять пропозиції щодо соціальних проектів та благоустрою

Голова фракції «Слуга народу» Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян розповів, що   наразі активно обговорюється питання, як розширити соціальні програми. У першу чергу йдеться про військових, у тому числі ветеранів, поранених, членів їх родин, сімей. Під це треба виділяти гроші з бюджету громади.

Білий прапор

Щось все частіше звучать фрази про необхідність капітуляції України у цій війні. Прем’єр-міністр Угорщини днями навідався до США, але зустрівся там не чинним президентом Байденом, а з колишнім президентом і головним конкурентом Байдена на президентських виборах восени у США – Трампом.

Зеленський підписав розпорядження про призначення очільником Мукачівської РДА Сергія Гайдая

Президент України Володимир Зеленський призначив колишнього голову Луганської обласної військової адміністрації очільником Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Віктор Микита: Питання щодо погроз учням шкіл Мукачева перебуває на особливому контролі

Питання перебуває на особливому контролі з моменту повідомлення про можливі загрози життю та здоров’ю дітей. За окремим дорученням для забезпечення їхньої безпеки, пошуку й припинення протиправної діяльності залучено додаткові сили та засоби правоохоронних структур, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при ОВА продовжує працювати

На черговому засіданні розглянули низку звернень, які отримали від громадської організації щодо ймовірних порушень у громадах під час проведення закупівель.

В Ужгороді двоє неповнолітніх пограбували жінку

Днями по допомогу поліції звернулась 45-річна ужгородка. Жінка повідомила, що її пограбували двоє невідомих.

На Мукачівшині правоохоронці заблокували канал збуту зброї - затримано мешканця Ужгородщини

14 березня, за оперативною інформацією співробітників кримінальної поліції Мукачівського райуправління поліції було затримано зловмисника, причетного до збуту зброї і боєприпасів у регіоні.

Поблизу Хуста пройшов мітинг-реквієм присвячений 85-й річниці проголошення Карпатської України

На Красному полі, що неподалік Хуста, пройшов мітинг-реквієм, присвячений 85-й річниці проголошення Карпатської України та кривавій битві, що забрала життя понад двохсот українських патріотів, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

"На ужгородському напрямку. Пригоди бравого депутата Тищенка" - розслідування Української правди

Апартаменти, салон краси, похоронне бюро, п’ятизірковий парк-готель, два охоронці, свої люди на високих посадах. Це далеко неповний перелік “хазяйства”, яким, схоже, обзавівся в Ужгороді народний депутат Микола Тищенко та його родина за останні роки.

Погрози вбивства дітей у Мукачеві: в управлінні освіти прокоментували ситуацію

Управління освіти Мукачева звернулося до правоохоронних органів щодо анонімного телеграм-каналу, де лунають погрози вбивства дітей у навчальних закладах міста.

На Закарпатті з початку року 13 людей захворіли на лептоспіроз, четверо – померли

У Закарпатській області з початку 2024 року продовжують реєструватися випадки захворювання на лептоспіроз серед населення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат