Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27160, 20

В Ужгороді провели круглий стіл "Куди прямуєш, Центральна Європо?"

21 березня Науково-дослідний інститут Центральної Європи Ужгородського національного університету провів круглий стіл «2013: Куди прямуєш, Центральна Європо ?». Співорганізаторами заходу виступили також кафедра політології і державного управління, кафедра міжнародних відносин УжНУ.

Опитування: 50% чиновників не враховують клімат при плануванні роботи

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція партнерів міжнародного проекту технічної допомоги loc-clim-act: місцеві дії щодо впливу кліматичних змін. Йшлося про «Результати дослідження обізнаності населення та органів влади щодо зміни клімату та її наслідків».

Прикордонники вилучили в українця "Мерседес" у Закарпатті

Громадянину України, через прискіпливість прикордонників в пункті пропуску «Тиса», не вдалось перетнути українсько-угорський кордон на автомобілі з підробленим номером кузова.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 22 березня. Наповнюйте робочі будні яскравими емоціями і не лякайтеся змін, адже вони завжди на краще. Дозвольте собі трохи розслабитися за чашечкою свіжозвареної кави, особливо якщо прийдешній день обіцяє бути напруженим й активним. Попереду вихідні, проведіть їх якомога краще і з користю для себе. Гарного завершення тижня й затишного кавування!

Антимонопольний комітет порушив справу по державних закупівлях

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України порушило справу відносно Управління житлово-комунального господарства Закарпатської обласної державної адміністрації, у зв’язку з наявністю в його діяннях, що полягали у допущенні пропозицій конкурсних торгів ВАТ «Хустська ПМК» та ПП «Техно-Терм-Хуст» до оцінки по процедурі закупівлі.

Троє громадян Сомалі хотіли через Закарпаття потрапити до Словаччини

Сьогодні на Закарпатті прикордонники відділу «Новоселиця» високо у горах знайшли чергових незаконних мігрантів, які потерпали від холоду. Троє чоловіки африканської зовнішності хотіли пробратися в Словаччину.

На Закарпатті прийняли програму зайнятості населення

На черговій, XIII сесії обласної ради народні обранці затвердили обласну програму зайнятості населення на період до 2017 року.

В Ужгороді створять науковий парк

На базі УжНУ протягом наступних трьох років планують створити науковий парк. Відповідну програму   прийняли сьогодні депутати обласної ради на черговій сесії.

Закарпатські депутати прийняли програму розвитку рибного господарства на наступні три роки.


Для цього в обласному бюджеті пропонується виділити на підтримку мільйон 650 тисяч гривень. Кошти будуть направлені на будівництво, реконструкцію, ремонт гідротехнічних споруд, ставів, басейнів, збільшення виробництва товарної риби, впорядкування документації використання водних об’єктів для риборозведення; організацію та розвиток любительського рибальства на природних водоймах.

Депутати облради просять Кабмін врегулювати систему обслуговування видатків місцевих бюджетів.


Сьогодні, в ході засідання XIII сесії обласної ради депутати прийняли звернення до центральних органів влади з пропозицією врегулювати систему обслуговування видатків місцевих бюджетів.

Вшанувати 75-річницю Карпатської України на загальнодержавному рівні   пропонують закарпатські депута

Депутати Закарпатської обласної ради на черговій сесії прийняли звернення до Президента Віктора Януковича та голови Верховної Ради Володимира Рибака щодо відзначення 75-ї річниці проголошення Карпатської України на загальнодержавному рівні.

Обласні депутати просять уряд скасувати   спецмито на імпортні автомобілі

Обласні депутати просять уряд скасувати спецмито на імпортні автомобілі, яке запроваджується з в країні з середини квітня. Народні обранці прийняли звернення до Прем’єр-міністра Миколи Азарова з обґрунтуванням своєї позиції.

Мер Ужгорода ще не знає, чи білборди його сина є передвиборчим піаром

З нагоди 8 березня на центральних магістралях Ужгорода з’явилися білоборди із вітаннями для жінок від Андрія Погорєлова – сина чинного мера міста Віктора Погорєлова. Zaholovok.com.ua поцікавився у Віктора Володимировича, чи означає це старт майбутньої виборчої кампанії сина.

Мера Ужгорода "болить транспорт"

"Мене як мешканця міста дуже болить те, що робиться з транспортом", - сказав Віктор Погорєлов під час сьогоднішньої прес-конференції.

Він нарікає на те, що в Ужгороді дуже багато машин, які хаотично паркуються: "ставлять автомобілі на зелених зонах, і так далі".

Торік закарпатці 13 разів поскаржилися "антимонопольникам" на "Закарпатгаз"

Другим після ПАТ «Закарпаттяобленерго» популярним монополістом, на дії якого до Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надходять заяви від споживачів є ПАТ «Закарпатгаз». Про це Закарпаття онлайн повідомили в прес-службі Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Закарпатські депутати визнали, що зганьбилися на всю країну, коли закладали ямки болотом

Сьогодні, на сесії Закарпатської обласної ради, Василь Маркович доповідав перед депутатами про стан закарпатських доріг.

Фестиваль мильних бульбашок пройде у Закарпатті

Фестиваль мильних бульбашок відбудеться в Ужгороді 30 березня. Весняний фестиваль «БулькФест» знову збираються провести в центрі міста.

На сесії Закарпатської облради заблокували картки деяких депутатів

На сьогоднішній сесії Закарпатської облради продовжуються пристрасті навколо заблокування карток депутатів головою облради І.Балоги. Після обговорення одного з питань до карток знову повернулися.

Закарпатська рада має п’ять нових депутатів

Щойно на 13-й сесії Закарпатської обласної ради склали присягу та отримали посвідчення п'ять новообраних депутатів.

У 27 закарпатських школах впровадять новітні технології у навчанні (ФОТО)

5,5 млн. грн. передбачено на 2013 рік для компенсації відсотків по кредитам у рамках регіональної Програми здешевлення вартості житла.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат