Брудні ігри

03.06.2022 11:35 ПОЛІТИКА

Україна у вогні. Нам потрібна допомога. Лідери різних держав роблять різні заяви, а потім раптом гальмуються і санкції, й ембарго, і постачання зброї. Постійно знаходиться якась причина. Днями ми зраділи, що США мають намір дати нам ракетні системи, які можуть вразити ворога на кілька сотень кілометрів. Аж раптом США вже передумали. Там сказали, що такі системи можуть досягти Росії, а американці не хочуть, щоб Україна бомбила Росію. Тобто, вони нас можуть, а ми їх ні. Якась однобока позиція.

Закарпатський політик Сергій Ратушняк зробив з цього приводу відкрите звернення до президента США Джо Байдена.

«Шановний Президенте США, Джо Байден!

З українсько-російського кордону в бік фашистської Росії можливо досягти не тільки системами реактивного залпового вогню, а навіть пістолетом і рогаткою. Ба більше — можливе навіть враження території, шпурнувши власноруч каменюкою. Щоб уникнути цього, треба всім українцям хіба що повідрубувати по обидві руки. Так що простір для вашої спільної з Путіним спецоперації дуже широкий.

Дякую за порозуміння. І за 30-річну підтримку РФ, щоб вона не з’єдналась із Китаєм і за захист усіх українських президентів, прем’єрів, банкірів, олігархів і ін. злодюг, ворюг і бандитів, які плідно з західними злодюгами-«партнерами» обкрадали і ОБКРАДАЮТЬ Україну й довели її з 15-ї економіки світу до 141-ї. Через що не було і нема ні зарплат, ні пенсій, ні Армії.

Ще раз — щиро дякую!

Дякую і своєму українському бидлу, яке, в першу чергу, винне у війні і стані держави. Бо саме ВОНО (бидло) голосує за хабарчики, обираючи ворюг, вбивць і ворогів України.

Що ж до війни РФ проти України. Шеф ЦРУ був у Москві в листопаді 2021, який, не виключено, і дав добро Путіну на напад на Україну. Після цього він відвідав Україну і дав вказівку роз- мінувати кримський перешийок і не влаштовувати ніякої оборони Півдня. Бердянськ, Мелітополь, Херсон… — весь південь за винятком полку «Азов» — були здані без бою, в цілості і неушкодженості для Росії, яка там уже повноцінно урядує, платить рублями і в школах навчання йде за російськими підручниками.

Далі оголошуються «гучні» санкції, які трильйонами доходів стають для США і ЩОДНЯ приносять Путіну по 2 млрд доларів. Європа переходить на газ від США, зерно, алюміній, нафту, нікель тощо з РФ — США отримає за 20—30 %. Адже настав час для США виплат 17 ТРИЛЬЙОНІВ доларів по папірцям, що звуться цінні папери. Зараз їх будуть віддавати по 10—20 % вартості. Адже війна і криза. Чи не правда — хороший куш?

Та й як пояснити простій людині, що Росія з 1 % світової економіки і 2 % світової нафти призвела до збільшення цін на енергоносії на 200—300 %. А те, що лабораторії США — Сороса (в тому числі і в Китаї) не вбили мільярди непотрібного люмпену через COVID-19, зараз можна буде довершити голодом, світовою кризою, війнах у Греції, Тайвані, Сирії…

А здавши Україну, США ще більше буде колонізувати ЄС через її страх перед РФ. Остання ж через санкції стає бездонною діжкою дармової сировини. Гарно. Філігранно. І всі сотні мільярдів, вкрадених з України руками українських «правителів», бандюг-олігархів і західних аферистів — надійно знаходяться у банках США і під повним їх контролем у Європі і скрізь у світі.

Українці платять за свою тупість, лінь і безвідповідальність. Голосування за ворюг, бандитів і ворогів — це і є причина відсутності пенсій, зарплат, Армії. Розплачується за це злочинне невігластво свідома МЕНШІСТЬ — істинні українці. І саме вони гинуть, вперш за все, за зраду свого натовпу. Низький уклін і вічна шана героям».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат