Кров за кров

22.04.2022 11:27 ПОДІЇ

Два місяці війни. Два місяці знищення нашої країни російськими фашистами. Ми просили кількаденне перемир’я хоча б на Пасхальні свята, але рашисти нам відмовили. У Кремлі сказали, що це перемир’я ми можемо використати, щоб перегрупуватися і зміцнитися. Тому війна триватиме.

Наш біль — Маріуполь. За останні роки це місто швидко розбудовувалося. Це було чудове портове місто з високими доходами громадян, місто для праці та відпочинку.

Але це місто стоїть на дорозі орди орків, які прагнуть захопити весь південь України.

Тепер це місто зруйноване повністю. Почався штурм останнього оплоту — заводу «Азовсталь», де ще невелика група наших воїнів тримає оборону. У підвалах цього заводу перебуває і сотня цивільних людей, серед яких багато діток.

Рашисти не дають змоги евакуювати хоча би мирних людей, вони хочуть, щоб там загинули всі. У середу головний кремлівський карлик дав команду військам зробити все, щоб заблокувати українців, які сидять у катакомбах.

Ми ж чекаємо від прогресивного світу допомоги зброєю. Нам потрібно не лише захищатися, але й нападати, щоб фашисти не могли вільно себе почувати ні в небі, ні на суші, ні на морі.

І ми показали, що можемо бути ефективними, знищуючи ворогів скрізь. Потужною нашою відповіддю рашистам стало потоплення їхнього флагманського чорноморського крейсера «Москва». Це була гордість рашистів, яка, після влучного ракетного удару, пішла на дно.

Тепер уже ворог не почувається так вільно в Чорному морі, як це було раніше. Решта військових ворожих човнів змушена була відплисти від наших берегів на відстань 200 кілометрів. Фактично, ми зірвали наступ фашистів на Одесу та Миколаїв із моря. І це була наша жорстка відповідь за розбомблені міста та села, відповідь за сотні замордованих українців на Київщині. Зрештою, відповідь за Маріуполь.

Є інші хороші новини. Світ уже не боїться нам надавати військову допомогу. І якщо раніше рашисти погрожували, що почнуть третю світову війну в разі, якщо якісь країни НАТО надаватимуть нам зброю, і це пригальмовувало наших партнерів, то тепер цих погроз уже ніхто не боїться. Усі бачать, що разом можна цих рашистських сатанистів добити раз і назавжди. Зброя нам почала надходити, і тепер нам буде легше добивати цю фашистську наволоч.

Нас не здолати!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат