Стала відома дата реваншу між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа

15.10.2021 12:06 СПОРТ



Раніше повідомлялося, що бій-реванш з участю Усика і Джошуа відбудеться навесні 2022 року.

Едді Хірн, промоутер колишнього чемпіона світу з боксу Ентоні Джошуа, розповів, коли відбудеться реванш з Олександром Усиком. Прогнози на фаворита бою можна прочитати на сайті «Рейтинг Букмекерів». Портал повідомляє про спортивні події зі всього світу, а також надає прогнози з вигідними коефіцієнтами на будь-який вид спорту.

За його словами, у кінці жовтня у Хірна запланована зустріч з менеджером Усика Олександром Красюком. На думку промоутера Джошуа, бій-реванш відбудеться в березні або у квітні.

У бою Усик отримав жахливе розсічення. Тому, як вважає Хірн, зараз українець хоче відпустки і навряд чи збирається щось робити до грудня.

Також вже з’явилась інформація про гонорари бійців за матч-реванш. Промоутер українського боксера Олександра Усика, Олександр Красюк розповів про заробіток другого бою з Ентоні Джошуа. Він пояснив, яким чином відбудеться розподіл.

За словами Красюка, про це було вже домовлено після першого бою. Розподіл гонорару між Усиком і Джошуа на реванші відбудеться за схемою 50 на 50.

На рахунку Усика 19 перемог в 19 боях на професійному рингу. У Джошуа 24 перемоги і дві поразки. Усик і Джошуа билися 25 вересня. Українець переміг одноголосним рішенням суддів і завоював чотири пояси чемпіона світу в суперважкій вазі - IBF, WBA, WBO і IBO

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат