В Ужгороді відбувся міжнародний турнір із петанку «Каштан-2021»

03.10.2021 18:37 СПОРТ

В Ужгороді у Боздоському парку протягом трьох днів відбувалися ігри міжнародного турніру з петанку «Каштан-2021». Всього участь у турнірі взяли понад 70 учасників із України, Угорщини, Чехії, Польщі, Білорусі, Росії. Також у турнірі брали участь громадяни Данії, Бельгії та Марокко, які тимчасово проживають в Україні і є членами українських петанк-клубів.

У перший день турніру відбулися ігри тет-а-тет (один проти одного). Після попередніх 5 кіл визначилися кращі 16 учасників, які розіграли комплект нагород турніру А, а інші петанкісти розігрували медалі в турнірі Б.

Переможцем турніру А став Дмитро Бугай із Києва. Друге місце у Влада Годованця з Харкова і третє місце виборов ужгородець Петро Гойс.

У турнірі Б перемогу здобув Ігор Сєхін з Ужгорода. Друге місце у Дмитра Міхальонка з Білорусі і третє місце виборов Олександр Рослов зі Львова.

Наступного дня у рамках тур- ніру відбулися ігри команд-дуплетів (по два гравці в команді). Тут так само після попередніх 5-ти ігор визначалися 16 кращих команд, які потім розігрували нагороди в турнірі А, а решта команд грали в турнірі Б.

Перемогу в турнірі А здобула команда у складі Юрія Марковського та Сергія Хоміча з Білорусі. Друге місце у команди у складі Олени Колодій з Ужгорода та харків’янина Валентина Лемешевського. Третьою стала команда у складі Максима Фінька та Олександра Литвина зі Львова.

У турнірі Б перемогу здобула команда з Черкас у складі Володимира та Наталії Сидоренків. Другими стали Юрій Іваськевич з Івано-Франківська та Вероніка Фінько зі Львова. Третє місце у білорусів Юлії Гуріної та Дмитра Міхальонка.

І нарешті третього дня турніру відбулися ігри команд-триплетів (по три гравці в команді). У групі А переможцем стала команда у складі Олександра Литвина, Максима Фінька (Львів) та Морада Руаї (Марокко). Срібні нагороди у команди у складі Юрія Іваськевича, Олександра Рослова (Львів) та Володимира Сидоренка (Черкаси). Бронза у команди у складі Олени Колодій (Ужгород), Валентина Лемешевського та Влада Годованця (Харків).

У турнірі Б перемогу здобула команда у складі Ігоря Сєхіна, Миколи Горбатка (Ужгород) та Євгена Лиховідова (Мукачево). Другими стали харків’яни Андрій Камєнєв, Сергій Савченко та Сергій Сєріков. Третє місце в ужгородки Ольги Чехової, львів’янки Тетяни Германюк та Наталії Сидоренко з Черкас.

Ужгородський петанк-клуб щиро дякує головному спонсору клубу — професійній лабораторії ONE-LAB, Демократичній спілці угорців України, компанії «Чізай», крафтовій броварні YUBER та особисто Юрію Бережнику, виноробу Олександру Ковачу, керівнику Закарпатської туристичної організації Федору Шандору, мережі магазинів Світ Оптики, обласному центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх», депутату Ужгородської міськради, керівнику Боздоського парку Анатолію Ковальському та іншим меценатам, які допомогли у проведенні турніру «Каштан-2021».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат