Житель Мукачівщини підозрюється у вбивстві свого товариша

15.07.2021 13:39 КРИМІНАЛ

Вночі 13 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у селі Нове Давидково, вони констатували смерть 42-річного місцевого жителя. Лікарі повідомили,   що на тілі померлого вони виявили ножове   поранення в області грудної клітини.

На місце виїхали правоохоронці та експерти-криміналісти. Майже добу слідчі опрацьовували інформацію. В результаті було з’ясовано, що того вечора потерпілий разом з товаришами розпивали спиртні напої. Під час застілля між власником помешкання та його 35-річним гостем виник конфлікт, у ході якого останній ножем вдарив односельця у груди.

В подальшому, травмований чоловік вийшов зі свого помешкання та встиг дійти до вхідних воріт сусідів, просячи про допомогу. Однак, не дочекавшись порятунку, 42-літній житель села помер на місці.

Ніж, яким було скоєно вбивство, поліцейські знайшли та вилучили з території сусідського дворогосподарства, куди його   викинув зловмисник, аби відвести від себе підозру.

14 липня фігурантові повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Слідчі клопотатимуть про безальтернативне тримання підозрюваного під вартою.

Максимальне покарання, яке йому загрожує - 15 років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат