Як вибрати хорошу косметику та підкреслити свою природну красу?

25.05.2021 11:48 ДОЗВІЛЛЯ



Зовнішний вигляд безперечно додає впевненості кожній жінці. Кожна прагне виглядати ідеально та цікавляться новинками на ринку косметики ще з шкільних років. Якщо навчитися правильно наносити косметику, зробити макіяж відповідно до віку, вправно вирівнювати тон шкіри та підкреслювати очі, то Ваша краса тільки примножиться. Жінки постійно знаходяться у пошуках підходящої косметики або місця із широким асортиментом, де буде можливість підібрати щось собі. Тому, радимо Вам обирати косметику для обличчя на Watsons.ua, адже це магазин чи не найбільшим вибором.

У тренді природність

Говорячи про макіяж, а головне красу жінки, неможливо не згадати про головну мету нанесення косметики - це підкреслити свою природну красу. Не змінити себе, намалювати собі щось більше чи менше, а залишати собою, лише додати маленьких акцентів та вирівняти нерівності. Натуральність - це класика у світі косметики. Найкращими майстрами макіяжу завжди будуть ті, хто робить це максимально природно, а не перезавантажує образ тонною косметики, яка ніби лущиться на обличчі. Безперечно, що завжди потрібно робити макіяж відповідно до Вашого та події, але ніщо так не псує образ як зайва кількість косметики, це завжди недоречно та інколи навіть вульгарно.

Макіяж очей, брів та губ

Під час макіяжу косметикою жінки ставлять акценти, підкреслюючи ті чи інші частини обличчя, зазвичай це очі, брови або губи. Ідеально для будь-якої події буде підібраний пастельний тон тіней для очей (бежеві, кремові, рожеві). Рекомендуємо не змішувати більше двох відтінків, це може дуже обтяжувати Ваш погляд, а не додавати легкості. Не робить темних кіл під очима підводкою чи олівцем, краще використати світлого кольору тіні чи олівець та легенько розтушувати по контуру. 

Щодо брів, то для ефекту максимальної природності обирайте колір, що буде наближений до Вашого кольору волосся. Також, рекомендуємо користуватися тінями для брів, адже ними легко можна досягнути рівномірності. Хоча інколи вистачить лише щіточкою привести брови у порядок.

З губами ситуація схожа, обирайте природні відтінки, і краще матові.

Ознаки якісної косметики

При виборі косметики особливу увагу потрібно приділяти терміну придатності кожного товару, адже прострочена продукція може дуже негативно вплинути на якість стану Вашої шкіри, утворення акне чи інших захворювань шкіри. Окрім цього, звертайте увагу на запах, текстуру має бути без грудок, консистенцію, колір має бути однорідним та, звичайно, склад. Косметичні виробники прагнуть, щоб їх товари були максимально приємними, тому ніякого неприємного аромату і бути не може. 

Також, не менш важливо є саме пакування товару. Зазвичай, упаковку виготовляють із дуже щільного картону з логотипом бренду, а всі написи є чіткими та дуже акуратними. Підробки часто можна вирізнити саме за станом упаковки, тому будьте уважними.

 

 

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат