На Сході України загинув боєць 128 ОГШБр старший солдат Давід Шартава

19.04.2021 12:25 ПОДІЇ

В районі проведення операції об’єднаних сил, внаслідок підступних дій незаконних військових формувань, що підтримуються Російською Федерацією, загинув боєць 128 ОГШБр старший солдат Шартава Давід Мурманович, - повідомляється у групі ФБ "Закарпатський Легіон - 128 ОГШБр ЗСУ".

Ворог, в черговий раз, порушив всі домовленості та не   дотримався режиму тиші. Такі дії призвели до непоправних наслідків.

Щирі співчуття родині полеглого воїна. Розділяємо біль втрати з близькими та зробимо все аби противник пожалкував, що вчинив цей злочин.

Сьогодні, 19 квітня, в приміщенні штабу військової частини А1556 м. Мукачево та в міжконфесійній каплиці на честь св.вмч. Димитрія Солунського цієї ж частини було відслужено Панахиду за невинно вбитим воїном 128-ї ОГШБр Закарпаття старшим солдаом Шартава Давидом Мурмановичем.

Поминальну літію очолив Преосвященний єпископ Ужгородський і Закарпатський Православної Церкви України Варсонофій (Руднік)- капелан 128-ї ОГШБр. Керуючому Закарпатською єпархією співслужили: благочинний Мукачівського   благочиння прот. Віктор Худяк – капелан Мукачівського прикордонного загону, та ієрей. Андрій Алексєєв – представник МГКЄ, капелан 128-ї ОГШБр Закарпаття.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат