Вибір базового гардероба для хлопчиків

01.09.2020 15:29 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Правильно підібраний гардероб для хлопчика - можливість правильно та швидко одягати дитину в різних ситуаціях.

Базовий гардероб для хлопчика передбачає наявність мінімальної кількості різного одягу. Це дозволить дитині бути одягненим зі смаком в будь-якій ситуації. При виборі речей головним критерієм завжди повинна бути їх комфортність. Високоякісні речі для хлопчиків різного віку за демократичними цінами можна придбати тут https://ilovemommy.com.ua/.

Складання базового гардероба для хлопчика - копітка робота. Вона займає багато часу, але важливо підійти до неї творчо. Важливо віддавати перевагу практичним дитячим речам. Вони, як правило відрізняються спокійним забарвленням. Для того, щоб акцентувати увагу часто використовуються оригінальні принти. Важливо, щоб підібрані речі поєднувалися між собою за стилем та кольором. В цьому випадку їх легко можна буде комбінувати. Дуже важливо при покупці дитячих речей орієнтуватися не тільки на власний смак, але також враховувати бажання дитини. У цьому випадку хлопчик буде носити всі речі з задоволенням.

У базовому гардеробі хлопчика обов'язково повинні бути:

  • Сорочки з щільної бавовни: 2-3 з довгим рукавом і 2 з коротким рукавом. Їх можна буде носити з класичними брюками, джинсами і шортами. Як мінімум одна модель повинна бути однотонною. Більш ефектно виглядають для літнього варіанту сорочки в клітку або смужку. Також привабливими є моделі з геометричним принтом.
  • Футболки: 5-7 моделей різних кольорів з оригінальними принтами. Пару моделей повинні бути фасону поло з комірцем.
  • Класичні брюки зі зносостійкої тканини, пара джинсів з тканини різної щільності та шорти-бермуди.
  • Водолазки, толстовки, светри та джемпери. Вони повинні бути в кількості по 2 штуки різного стилю та кольору. Це дозволить легко складати різні комбінації з сорочками та футболками.
  • Піджак та жилет. Ці речі не тільки зручні, вони підкреслюють завжди стильність образу на різних заходах.

Важливо подбати про те, щоб в гардеробі хлопчика була достатня кількість шкарпеток та нижньої білизни. Не слід забувати про наявність комфортного домашнього одягу та піжам. Взуття потрібно купувати по сезону в силу необхідності.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат