В Україні знову урядовий колапс

02.04.2016 09:39 ПОЛІТИКА

Самознищення України триває. Цього тижня стало зрозуміло, що в державі діє міцна прокурорська мафія, а ще стало цілком очевидно, що уряд провалив реформи і тепер почалася велика торгівля за новий уряд і нову більшість у парламенті. Такі політичні ігри просто знищують державу і нам не потрібен навіть зовнішній ворог.


Порошенко просуває на крісло глави уряду нинішнього спікера Гройсмана. Знавця схем. Людину, яка підминає під себе міграційну службу й «Укрпошту». Людину з непомірними апетитами.

А ще президент пішов на звільнення генпрокурора Шокіна, але не наважився зруйнувати прокурорську мафію, а просто мінятиме шило на мило.

Ще трохи блюзнірства. Президент Порошенко заявив, що якщо в нас не буде нового уряду, то Міжнародний валютний фонд нам не дасть позику в мільярд доларів. Мовляв, без цих грошей нам із кризи не вилізти.

Заява президента викликала неоднозначну реакцію й більшість експертів та політологів переконані, що цей мільярд влада просто роздерибанить, а віддавати гроші доведеться нашим дітям та внукам.

Ось що з цього приводу написав у соцмережах закарпатський громадський діяч Сергій Ратушняк:

Українці, вас гідних не більше 10 %, але саме від вас усе і залежить. Терміново звертаємося з петицією до всього світу, що НІЯКІ КРЕДИТИ НАМ НЕ ПОТРІБНІ, тому що олігархат на чолі з Порошенком—Яценюком все до цента РОЗКРАДЕ!

Хочуть допомогти, то нехай дають допомогу   безпосередньо місцевим громадам — на лікарні, школи, дороги, сміттєпереробні заводи, очисні споруди і т. ін. І розподіляє ці гроші   або американець, або датчанин і швед, які не знають, що таке розкрадати державу і спільні гроші.

Ще раз наголошую! НІЯКИХ КРЕДИТІВ МВФ, НІМЕЧЧИНИ, ЄС, від приватних фондів!»

Однозначно, країна перебуває у глибокій економічній та політичній кризі. І найгірше те, що найбільше від цього страждають прості люди.

ТЕГИ : сергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат