В Ужгороді відбирали претендентів на директорські посади в міські парки

01.04.2016 20:39 РАТУША

Відкритий відбір претендентів на посаду директора комунального підприємства Боздоського парку та парку «Під замком» відбувся цього тижня в Ужгородській міській раді.


Попереднього керівника звільнили на одній із сесій депутати, вимоги до нового виписані в умовах оголошеного конкурсу.

Під час засідання конкурсної комісії були присутні міський голова, один із його заступників та в. о. директора департаменту міського господарства, а також багато активістів. Заслухали п’ятьох претендентів. Один із претендентів очолював підприємство у 2007—2010 рр., інший працює на території парку Боздоський приватним підприємцем.

Претенденти на директорські посади пропонували різні підходи: насамперед провести облік території, впорядкувати документацію, зокрема, укласти угоди з підприємцями, визначити місця для роботи нових і вирахувати, скільки їхня діяльність зможе принести фінансових надходжень, або ж спочатку виділити місця для залучення нових підприємців, розташування атракціонів, альтанок для відпочинку, кінологічного майданчика тощо.

Відомо, що за попереднього керівництва Боздоський на сьогодні «надбав» майже 250 тис. грн. боргів, а доходи КП «Боздоський парк» у 2015 році впали майже вчетверо порівняно з 2014 роком.

Уже наступного тижня конкурсна комісія визначиться, кого з претендентів рекомендувати міському голові для укладення контракту.

Суттєва деталь. Контракт укладатимуть короткостроковий. Мер Ужгорода наголосив: новопризначеного керівника через місяць заслухають у присутності представників громадськості. Активістам пропонують долучатися до розроблення планів функціонування парків, подати своє бачення того, що і як робити в Боздоському парку й парку «Під замком» — обох найбільших парках міста, та допомагати втілювати це.

ТЕГИ : Боздоський парк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат