Віктор Балога побив гендиректора каналу "М-студіо"

admin 24.06.2016 10:56 КРИМІНАЛ

23 червня в Мукачеві близько 16.00 народний депутат України Віктор Балога увірвався в приміщення телекомпанії «М-студіо» (яка належить йому особисто), влаштував там дебош і побив гендиректора Володимира Шубця. Усе відбулося на очах інших журналістів «М-студіо».

– Розлючений тим, що телерадіокомпанія дає в ефір не тільки його персонально разом із сином-мером, Балога в присутності журналістів (у тому числі жінок) накинувся з матюками на гендиректора, погрожував задавити його як жабу, вирвати поганий язик, печінку й скормити свиням, – заявляє Геннадій Москаль. – А потім накинувся на нього з кулаками, репетуючи при цьому: «Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе, як посліднього пса!» Перелякані журналісти написали заяву в поліцію й докладно розповіли про інцидент. Деякі навідріз відмовляються виходити на роботу й просять виділити їм охорону.
Гендиректор Шубець, котрий вірою й правдою служить клану Балог багато років, письмово описав поліції обставини нападу, однак зі страху відмовився пройти освідчення у експерта щодо завданих побоїв (у нього на обличчі й шиї залишилися сліди від нардепівських пальців).

Відкрите кримінальне провадження за фактом хуліганства, відомості внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Вирішується також питання про відкриття кримінального провадження за ст.171 кримінального кодексу – перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. Інші деталі злочину повідомимо пізніше.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


25.06.2016 23:26 знающий

это произошло ровно в пятницу 17 июня сего года.


25.06.2016 23:22 SOS!

случайно может кто-то прояснит кричущую ситуацию, о которой мне рассказал знакомый из Мукачева, когда я ездил к отцу на кладбище?
Он поведал как в екоцентре што на ул.Толстого директор Резникова М. по договоренности с директором психоневрологического интерната для девчат, в жуткую жару разгружали машину с намулом, говорят девчат(они несчастныве и так жизнью побиты) было пять и еще вроде два военных.
Как можна на глазах трудового колектива, напротив горсуда и прокуратуры использовать детский труд в хозяйственных работах. естественно директриса может оправдываться что мол ето или "екскурсия или трудотерапия"....но извините в пекло дети пахали как батраки!
Ктьо проверит документы на автотранспорт который разгрузил намул для удобрения грядок в Екоцентре.
Этот вопиющий факт не должен быть спусщен на тормоза. Безотлагательно провести проверку правоохранителям, к ответственности привлечь руководителей причастных незаконному использованию детского труда.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат