Семінар в Ужгороді: аналіз військових конфліктів на Балканах та в Україні

admin 14.06.2016 15:42 СОЦІО

15 червня, о 18.00 у приміщені ГО «Справа Кольпінга в Україні» за адресою вулиця Швабська, 25 (2 поверх, кабінет №10)   відбудеться семінар для внутрішньо переміщених осіб та журналістів.

Захід стосується подій на Сході України. Під час семінару Громадська приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини в Ужгороді презентує порівняльну характеристику війни   на Балканах та досвід учасників тодішньої війни у документуванні злочинів проти людства.

Лектори розкажуть про діяльність УГСПЛ та важливість документування злочинів проти людяності, порушення прав людини у зоні проведення антитерористичної операції.

Представники Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги   проінформують про діяльність центру та   права внутрiшньо перемiщених осiб зокрема і на безоплатну правову допомогу.
Також під час семінару внутрішньо переміщені особи дізнаються про діяльність ресурсного центру від ГО «Справа Кольпінга в Україні».

Презентація «Порівняльний аналіз подій на Балканах та в Україні» що стосується погляду і досвіду іноземних колег буде актуальна й для журналістів.

Мережа громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини здійснює свою діяльність за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD), програма «Права людини понад усе» (Human Rights First).

admin


За матеріалами прес-служби ГО "Закарпатська громада"

ТЕГИ : війна

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат