У Закарпатті відкривається Мала сцена, на якій презентують виставу "Спадкоємець" (АФІША)

admin 22.04.2016 12:03 ДОЗВІЛЛЯ

До відкриття Малої сцени Закарпатський обласний український музично-драматичний театр ім.братів Шерегіїв ішов десятиліттями, але тільки нині мрія багатьох крайових театрів може втілитися в реальність.

Дві спроби були здійснені понад двадцять років тому, втім, на постійній основі Мала сцена так і не запрацювала. Тільки у 2015 році, з приходом у театр директора Василя Марюхнича, справа знову зрушилася з мертвої точки.

Вже цієї неділі, 24 травня глядачам представлять прем’єру вистави Лео Е.Манна "Спадкоємець". Це акторський проект театру, де в ролі постановника дебютує провідний актор Михайло Фіщенко. Ролі виконуватимуть заслужений артист України Степан Барабаш та акторське подружжя Рудольфа й Олесі Дзуринців.

У театральній програмці про прем’єру сказано: "Лео Е.Манн – сучасний драматург, який мешкає в Парижі. Проте історія, яку він розповів у "Спадкоємці", може відбуватися в будь-якій країні, в будь-якій родині. Це вистава про справжні людські цінності – про дружбу, кохання, вірність. Адже життя швидко минає, тому треба навчитися цінувати кожну мить, даровану долею. Берегти тих, хто поруч. Турбуватися про них. Вчасно робити вчинки. І не робити того, про що будеш шкодувати все життя".

О 17.00 з журналістами поспілкується керівництво театру та постановник Михайло Фіщенко. Початок вистави о 18.00. Мала сцена має тільки 50 глядацьких місць, тож про квитки краще подбати заздалегідь, – радять організатори.

Повторення ж вистави планується на 8 травня.

admin


За матеріалами Управління культури Закарпатської ОДА

ТЕГИ : театр

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат