Ратушняк: "Останній раз нас так обікрав пан Ющенко"

admin 26.02.2015 13:08 ПОДІЇ

Про це екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк написав на своїй сторінці у Facebook. Далі — пряма мова.

Хочу нагадати. Ющенко, під закат свого буремного "керування", яке звелось до впровадження в газову схему Фірташа і підвищення ціни на газ з 50$ до 95 (це дало перший мільярд "заощаджень"). Далі мільярди хабарів, зібраних Балогою (кадри, суди, ордени, митниці, ПДВ ін. "державотворчі" процедури). І основний бонус закинув собі до комори на рефінансуванні. Рейтинг 1%, готовність передати владу Януковичу і патологічна жадоба до легких грошей дають єдиний шлях - інфляція. 80 млрд грн (курс -4,82) закидається на рефінансування своїм банкам, скуповується валюта, вигрібаються корупційні депозити і... Правильно. Дефіцит валюти. Курс росте до 10грн. Свої банки люб'язно скидають 50% (з майже 20 млрд $), віддають НБУ паперові гривні, 10млрд $ в кишенях готівкою. Щедрий відсоток від всіх рефінансованих щасливців іде ПАПІ оборудки - Ющенко.

Тож зараз точна копія в виконанні голови наглядової ради НБУ - Порошенка, який зараз на місті Ющенка. Він лихо надрукував 100 млрд грн і скинув Їх в банки Коломойського, Ахметова, Арбузова, Януковича-Курченко. Собі, коханому.
Ті закупили доллар по 10,12,16... Що далі робити, щоб повернути НБУ 50%, а половину залишити? Правильно! Стримати валюту, включно з експортною, що залишилась в Європі, підняти курс в двічі і святкувати Хануку. Додайте до цього борошно, цукор і олію, що вироблена з усього вітчизняного і які зросли в ціні на 200-500%, замість 5-10, і ви отримаєте дерібан чергових5-6 млрд $, які осіли в кишенях Порошенків, Яценюків і їх злодійського оточення. А крики про війну - смішні. Це відмазка і утилізація найбільш активних патріотів.

Ми ж не забули як Порошенко і Яценюк, ще в літку, кричали, що Донбасс і Крим дотаційні. На 32 і 3 млрд грн. Що вугілля на п'ять років і воно нікому не потрібне. Що "папєрєднікі" розкрадали на закупівлях 170 млр грн щороку. Махницький, що став олігархом за два місяці на першій посаді в ГПУ, кричав, що готівкою вивезли 100млрд$. Складіть це все і матимете 125 млрд $ (!!! Альо!!!) зайвих в розпорядженні "нової влади" ( правда зі старих злодіїв) і ви отримаєте ТРИ РІЧНИХ БЮДЖЕТА УКРАЇНИ, які мали б бути на руках у Порошенка-Яценюка. І це при повністю мертвій економіці. Це хрестоматійні засади ревальвації гривні і зростання її до курсу 2,7-2,9грн/$.
Різниця між цими розрахунками і реаліями - це і є різниця між бовтовньою і обіцянками (і електоральними очікуваннями) Порошенка-Яценюка і реальними можливостями цих панів творити щось для Держави, а не для себе, самозакоханих з театралізованими виступами.
Як голосуємо - так і живемо!

admin

ТЕГИ : сергій ратушняккризавіктор ющенко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат