Закарпатські силовики можуть сісти на 5 років через побиття людини

admin 23.02.2015 10:04 КРИМІНАЛ

Двоє працівників міліції постануть перед судом через побиття відвідувачів кафе на Виноградівщині.


Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за фактом ч.1 ст.122 та ч.2 ст.296 КК України   - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та хуліганство, вчинене групою осіб.

Як повідомив заступник начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Юрій Романець: «Двоє мешканців Виноградівщини у жовтні минулого року, звернулися до правоохоронців із заявою, про те, що їх вночі побили двоє працівників міліції у цивільному біля одного з кафе-барів Виноградова.

Як було встановлено, між капітаном міліції і оперуповноваженим СКР Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області та двома закарпатцями виникла   словесна суперечка.

Відтак, працівники міліції, перебуваючи поза службою та одягнуті у цивільне, перейшли до застосування фізичної сили та почали бити чоловіків. 39-річному виноградівцю тоді дісталося найбільше - у нього було діагностовано перелом щелепи та інші тілесні ушкодження, інший чоловік травмований менше.

Нагадаємо, що обвинувальний акт стосовно капітана міліції було направлено до суду минулого місяця, а сьогодні прокуратура направила обвинувальний акт і стосовно оперуповноваженого міліції.

Наразі суд вирішуватиме долю вже колишніх правоохоронців.   Санкція статті передбачає   позбавлення волі на строк до п'яти років.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури області

ТЕГИ : ПрокуратураМіліціяпобиттясудЗакарпаттявирок

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат