Ужгородець грабував банкомат

admin 20.02.2015 11:48 КРИМІНАЛ

В Ужгороді невідомий чоловік намагався шляхом злому банкомата розжитися грошима. Завадили втілити злочинний намір в життя працівники Державної служби охорони.

Сьогодні, 20 лютого, о 5.17 на пульт централізованого спостереження Управління ДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «Тривога» з банкомату, що перебуває під охороною. На місце події – приміщення на території залізничного вокзалу – негайно було направлено наряд спеціального взводу групи затримання.
Через три хвилини після отримання «тривожного» сигналу працівники ДСО прибули до приміщення, в якому знаходиться банкомат, і виявили там зловмисника. Чоловік саме розбирав банкомат, щоб дістатися до грошей. До приїзду правоохоронців він встиг ломом пошкодити корпус та розбити монітор банкомату.
Зловмисника негайно було затримано та застосовано до нього спецзасіб «кайданки». Знаряддя злочину, як речовий доказ, правоохоронці вилучили. Зловмисником виявився житель Свалявського району. Для подальшого з’ясування обставин злочину та винесення відповідного процесуального рішення його разом з речовими доказами було передано працівникам Ужгородського УМВС України на Львівській залізниці. Наразі за даним фактом триває слідство.

admin


За матеріалами прес-служби Державної служби України у Закарпатській області

ТЕГИ : банкоматУжгородДСО

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат