В Ужгороді презентують величезну Валентинку, Годинник кохання, а також роздаватимуть подарунки

admin 13.02.2015 10:29 ДОЗВІЛЛЯ

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, присвячена міським заходам до Дня Валентина. 14 лютого на площі Театральній заплановано чимало акцій: це і Арка кохання, і Годинник кохання, і живі скульптури, виступи мімів та танцювальних колективів.

Євген Бобров, начальник управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді виконавчого комітету Ужгородської міської ради, розповів, що місто готує на 14 лютого серію заходів, аби кожен міг зосередитися на любові. «Заходи такої спрямованості повинні відбуватися, щоб трохи відволікти увагу від того стану, в якому зараз перебуває Україна, - каже Євген Бобров. – в Ужгороді має бути щось цікаве і ми на цьому зосередилися. Однією з родзинок до Дня Валентина стане велика валентинка, яку будуть малювати на Театральній площі всі закохані. Також вони зможуть залишити на валентинці свої побажання та мрії. Для ужгородців заплановано чимало конкурсів з призами та подарунками».

Того ж дня на площі один з закоханих чоловіків міста презентуватиме Годинник кохання. Упродовж трьох років він шукає ту єдину і щоразу 14-го лютого готує несподіванку для містян. Минулого разу цей чоловік придумав Парасольку кохання.
«У цей день хочеться створити на площі Театральній атмосферу романтики, кохання для багатьох людей, які можливо не мають своєї половинки. Для таких цей день буває трохи сумним і нам хочеться створити свято, - каже   Аліса Євдокимова, керівник театральної студії «Включите свет». – Готуємо на площі театральне дійство за участю мімів. Встановлять там і Арку кохання. Саме дійство розпочнеться о 15:00 і продовжиться до вечора».

Протягом місяця міськвідділ планує ще кілька заходів, - інформував Євген Бобров. - 21-22 лютого на Поштовій площі відбудеться фольклорне дійство, фестиваль-ярмарок «Масляна». Збиратимуть благодійні кошти для дитячої лікарні. А весь негатив спалять разом з солом’яною Марою. «У нас є багато гарних проектів і ми закликаємо також громадські організації приходити до нас з ідеями. По можливості ми будемо їх реалізовувати разом з Вами», - резюмував Євген Бобров.  

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : День ВалентинакоханняУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат