До "Закарпатгазу" тепер буде легше додзвонитися

admin 17.11.2015 11:45 СОЦІО

Для більшої зручності клієнтів ПАТ «Закарпатгаз» та   ТОВ «Закарпатгаз Збут» вводять додатковий телефонний номер контакт-центру для споживачів природного газу Закарпатської області.

Відтепер отримати консультацію на всі запитання, пов’язані з розрахунками за газ, можна за додатковим номером (0312) 42-47-04.

За номером (0312) 42-47-04 всі наші клієнти можуть отримати інформацію щодо тарифів на газопостачання та актуальних цін на природний газ, проконсультуватись з питань оплати, передати показання лічильника газу, укладання (переукладання) договорів, стан особового рахунку, вичерпні роз’яснення щодо пільг та субсидій та зробити звірку по оплаті.

В разі, якщо проблема споживача потребуватиме більш детального вивчення, оператор контакт-центру переадресує зміст звернення на профільного спеціаліста компанії або повідомить контакти необхідної служби.

«Телефонна лінія контакт-центру виявилась затребуваною нашими споживачами. Тому аби забезпечити більш зручну взаємодію клієнта з оператором контакт-центру та розвантажити лінію нами було прийнято рішення про введення додаткового телефонного номеру, за яким наші споживачі можуть отримати кваліфіковану консультацію та допомогу у вирішенні проблеми», - коментує директор ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

Нагадаємо, з жовтня 2015 року в ПАТ «Закарпатгаз» вже працює контакт-центр. Отже тепер зв’язатись з оператором контакт-центру можна за двома номерами: (0312) 48-83-04 та (0312) 42-47-04   щоденно з 8:00 до 20:00. Дзвінки зі стаціонарних телефонів оплачуються згідно з міськими та міжміськими тарифами, дзвінки з мобільних – відповідно до тарифного плану вашого оператора мобільного зв'язку.

Обидва номери діють для всіх мешканців Закарпатської області.

admin


За матеріалами регіональної газової компанії "Закарпатгаз"

ТЕГИ : закарпатгаз

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат