Ужгороду потрібен   сильний мер,   на якого не зможуть   чинити тиск пройдохи

12.11.2015 20:56 ПОЛІТИКА

Олег Муртазін балотувався на крісло мера від Партії захисників Вітчизни, яка й висунула його кандидатуру. Проводячи агітацію, спокійно ставився до того, як колеги чи друзі робили свій вибір на користь Сергія Ратушняка. Олег переконаний, що цей кандидат має сталий склад своїх виборців, які голосують за нього, тому що довіряють.


За попередньої каденції Сергія Ратушняка на посаді мера Олег Муртазін був начальником управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді в Ужгородській міськраді. Відтак пропрацював поруч із Ратушняком шість років. «Ми не пов’язані з Сергієм Миколайовичем жодними родинними зв’язками чи іншими інтересами, я просто говорю слова на підтримку цієї людини, бо знаю його. За час роботи керівником управління я завжди мав підтримку від нього і ніколи не отримував вказівок, що суперечили законодавству. Сергій Миколайович такий керівник, у якого всі підлеглі відчувають персональну відповідальність за зроблене. Вміння враховувати думку роблять його досвідченим керівником. Якщо ти виконуєш свою роботу, то жодних зауважень не отримаєш. У моєму випадку за шість років я не отримав жодної догани», — розповів у коментарі газеті «РІО» Олег Муртазін.

Перед виборами всі говорили про відкритість суспільства, прагнення змін. Щодо Сергія Миколайовича, то його сміливих кроків достатньо, щоб підтвердити таку рішучість. На цьому етапі він чи не єдиний зацікавлений у тому, щоб зробити владу відкритою, переконаний Муртазін.

«Зі складом сьогоднішньої міськради будь-якому меру буде непросто. Та й стан у країні загалом складний, що теж загалом впливає на ситуацію. Тому має бути людина, здатна залишати щось незмінним, бути психологічно впевненою. Тому що практично завжди чиниться тиск на прийняття рішень міським головою. Я вважаю Сергія Миколайовича сильною людиною, не здатною піддаватися такому тиску. Говорю так, бо знаю цього політика. Не можна сказати, що Віктор Погорєлов був недосвідченим, але броунівський рух у міськраді йому не дуже вдавалося зупинити. З іншого боку, необережні дії теж могли викликати дисонанс», — вважає Муртазін.

У мерії повинен керувати професіонал, і в нього має бути команда таких же професіоналів, які будуть працювати відповідально, вважає Олег Муртазін. Адже будь-яку хорошу справу можна звести нанівець недолугим виконанням.

ТЕГИ : вибори 2015сергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат