Пробний камінь Сергія Ратушняка

30.10.2015 19:56 ПОЛІТИКА

Мабуть, що вперше за понад двадцять років   української «незалежності» в період чергових   виборів знайшовся сміливець балотуватися   на надзвичайно відповідальну посаду абсолютно чесно і прозоро — БЕЗ ПІДКУПУ! ! !


І це в наш час всезагальної корупції!!! Ним виявився найвизначніший і найплідніший — за останні понад двадцять років — політик Сергій Ратушняк.

Він міг і мав перемогти в першому турі. Одначе йому протистояли кандидати, підтримувані владою, і такі, що не поскупилися на   відверті підкупи,   на подачки виборцям…

Не дивно, що фінансово, економічно виснажені нинішньою злочинною владою люди   купувалися на подачки — жити з чогось же   треба… Це зрозуміли всі кандидуючі на посаду голови нашого рідного міста Ужгорода.

Особливо ж не скупилися роздавати гроші, різноманітні подачки виборцям галичани, брати Андріїви! І майже досягнули мети…

Єдиний, хто ще задовго до виборів закликав кандидатів-балотувальників бути порядними, а нас із вами просив голосувати чесно, був Сергій Ратушняк.

Сам Сергій Ратушняк так і вчинив. Це був перший пробний камінь за весь період «незалежності» України.

Одначе   трапилося те, що трапилося… Зараз буде другий тур   виборів ужгородського мера:
протистоїть висока освіченість Ратушняка малограмотності Андріїва;
протистоїть чесність підлості;
протистоїть безкорисливість корисливому підкупу!..

Я заклинаю і закликаю порядних,   хоч і обдертих до ниточки нинішньою злочинною владою «незалежної» України громадян Ужгорода, закликаю і заклинаю в ім’я завтрашнього ліпшого нашого дня навіть бодай поголодувати день-два, а в щедрого на обіцянки, в підступного і брехливого Богдана Андріїва грошей чи якихось інших подачок не брати!..

І тоді ми з вами, дорогі ужгородці, переможемо найперше найупослідженіших   цією «незалежною» державою — зневірених у собі — САМИХ СЕБЕ!..

Ми переможемо домінуючі в цій   «незалежній» державі торгашество, ницість, неповагу можновладців до нас із вами, невіру в права чесних робочих людей!..

Перемога Сергія Ратушняка стане і нашою з вами першою значущою перемогою в нашій із вами істинно смертельній боротьбі ЗА САМИХ   СЕБЕ!

За нас із вами, дорогі ужгородці!

Обираємо сувору порядність, обираємо безапеляційну чесність — обираємо Сергія Ратушняка!

ТЕГИ : сергій ратушняквибори 2015

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат