Ратушняк   до мукачівців

30.10.2015 19:51 ПОЛІТИКА

Мукачівці, знедолені й замордовані кримінальною бандою братків Балог із 1998 року, піднімайтеся на народне віче, відміняйте вибори-підкуп під сина, внука й інших байстрюків цієї страшної зграї.

Зараз, аби ваше рабство і мовчання знов розтягнути на чергові п’ять років і знову грабувати ваше місто і бюджет (майна вже нема; 90 % об’єктів вкрадено цією сім’єю), ваш покидьок Балога влаштовує лемент в Ужгороді, бо все програв. Його політичні хвойди Гасинець, Диба, Світлик, що на всіх майданах підтанцьовували своєму паханові, кричать про перевибори, де його колеги по «ЄЦ» — бандюки Андріїви — перекупили партію і місто у другому турі, але під іншим прапором — «Відродження».

Мене, автора і співавтора всіх опозиційних рухів і майданів за 25 років, цей слуга, злодюга і подільник Медведчука, Кучми, Ющенка, Януковича називає регіоналом і антимайданівцем. Вас — бидлом. А всю область — своїм ранчо. Знести і знищити виродка — ворога краю й України. Хотів відділити Закарпаття через більшість у облраді. Набрав 18 мандатів із 63. Програв усе. Біситься. Верещить із піною в смердючому роті. Вставайте, повертайте собі місто, знищуйте гідру немиту!

ТЕГИ : сергій ратушняквибори 2015

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат