Ігор Cуркіс: У Грозного золоті руки

Лобда за інформацією sport.ua 29.01.2015 15:33 СПОРТ

Ігор Суркіс заявив, що іноді віддає футболістів в оренду "Говерлі" навіть на невигідних умовах через велику довіру В'ячеславу Грозному.

"З моєї точки зору, виявилася правильною практика віддавати наших футболістів, які не мають на певному етапі ігрової практики, в хороші тренерські руки. Скажімо, в руки В'ячеслава Грозного. Руки у нього справді золоті.

Всі ми знаходимося іноді в полоні стереотипів, але можу вам сказати, що В'ячеслав Вікторович - вдумливий і серйозний фахівець.

Мабуть, один з останніх представників старої плеяди тренерів-особистостей.

Футболісти у Грозного ростуть як на дріжджах, тому я із задоволенням віддаю йому наших хлопців - іноді навіть на невигідних для нас умовах. Він, по-перше, надає гравцям відсутню практику, а по-друге, вчить життя: як слід боротися і добиватися поставлених цілей ", - сказав Суркіс.

За його словами, від Грозного футболісти повертаються зовсім іншими.

"Буває, ти віддаєш гравця в якусь команду заради ігрової практики, але розумієш, що там людина не виросте. А відправляючи хлопців у Говерлу, де і зараз проглядається ціла група наших молодих виконавців, я розумію, що там вони пройдуть справжню школу не тільки футболу, але й життя. І за допомогою такого батька-наставника як Грозний повірять у себе.

Взяти Мякушко: до від'їзду в Ужгород він не потрапляв у другу команду, а зараз - ще півроку, і, повірте мені, стане гравцем основного складу. А Віталій Буяльський або той же Максим Коваль! Адже вони вже не діти, щоб зіграти за дубль - і радіти, їм потрібен футбол іншого рівня, щоб розвиватися. А таку можливість дає Грозний - тренер, який міг би працювати в абсолютно іншій команді. Але людина не боїться труднощів, йому подобається виховувати молодь ", - підкреслив Суркіс.

"Можу навести вам ще один приклад. Олега Гусєва ми звідки взяли? З київського «Арсеналу», який тоді тренував В'ячеслав Вікторович. У свою чергу той знайшов талановитого хлопця в Сумах. А Юрій Жирков, який був у нього в Києві! Грозний мені пропонував цього футболіста, який згодом опинився в «Челсі», але я його не послухав. Не я навіть - наші, як кажуть, селекціонери, фахівці."

Лобда за інформацією sport.ua

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-лігав’ячеслав грозний

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат