С. Ратушняк: Порошенко, Яценюк   і Яресько продали ціле покоління...

02.10.2015 14:45 ПОЛІТИКА

А братки Балоги і Горват із Пацканом підтримали це своїм голосуванням. Офіційно цей пакт зради і капітуляції має назву «Реструктуризація зовнішнього боргу».

Ну, по-перше, жодна країна світу, що була втягнута у кримінальний синдикат МВФ, не вилізла з боргів, а тільки погіршила ситуацію. Яскравий приклад Аргентини, що була годувальницею Європи і процвітала. Прийшов МВФ. Дефолт, родючу землю забрали. Безробіття, жебрацтво. Родючі землі огороджені й охороняються, щоб на них нічого не вирощували. На противагу Чилі. Жодного долара від МВФ, відсутність зовнішніх і внутрішніх боргів. Найвищий рівень життя і зарплат у всій Латинській Америці. За це і замордували Піночета. Бо єдину країну не дав з’їсти МВФ.

Другий аспект. Крадії й казнокради, що прийшли на хвилі Майдану-2, і крові не знали, і не думали про державу. Прийшли на брехні й казках про швидке зростання і за півтора року довели повну імпотентність і неспроможність зупинити схеми розкрадання бюджету та виводу грошей із української економіки. Скажете війна. Маячня. Списують за день на війну 5 млн. доларів, а на контрабанді на Крим і Донбас в оба боки мають 15—25 млн. доларів щодоби. Липецька фабрика платить до бюджету РФ (ворога) понад 2 млрд. податків за рік, що дає можливість утримувати п’ять повноцінних дивізій ворога і вбивати тисячі наших братів. Ахметов як сидів на 30 копійках надлишкової вартості на кіловат-годину, так і сидить із менеджером із «Рошен» у НКРЕКТ і отримує не 6, а 2,2 млрд. доларів США (50 млрд. грн.). Коломойський, Фірташ, Суркіси, Пінчуки і Ко. як сиділи, так і сидять на монопольних прибутках із нафти, газу, електроенергії, медикаментів, на банківських і страхових грабежах. Всі ці фігуранти сидять із Порошенком і Яценюком за столом і продовжують обслуговувати їхні інтереси, отримуючи з цього злочинного «общака» мільярдні відкати. А саме проти них і був Майдан, саме їх ненаситність призвела до крові й війни. Тому що держава хиріє і ледь животіє, не маючи змогу захищатися, а вони жиріють і готові так «воювати» ще років зо 20, бо це новий Клондайк, який вони створили для себе.

Таким чином, бюджет не наповнюється. Росту немає. Борги не покриваються. Їдуть на уклін до світової валютної мафії й підписують РЕСТУКТУРИЗАЦІЮ, що за суттю є ДЕРЖАВНОЮ ЗРАДОЮ. А парламентська більшість разом із нашими братками Балогами, Горватом і Пацканом цей злочин підтримали. Зараз суспільство має змогу спостерігати, як у бідній державі змагаються крадені мільярди у вигляді реклами і підкупів виборців на виборах, що тривають.

Так ось замість того, щоб визнати неспроможність в управлінні й піти у відставку чи сісти на лаву підсудних, принесли нам «радість», що всі прибутки за 20 років наперед ми витратимо не на себе, а віддамо МВФ.

Уряд у змові з президентом очолив корупцію, що законодавчо підтримується коаліцією. Росту ВВП нема, інвестицій нема, йдемо до голоду. Але потрібні швидкі ліквідні кошти. На будь-яких умовах, аби протриматися (пограбувати) ще півроку-рок. Проводять зрадницьку змову з МВФ і зобов’язуються не перевищувати борги більше 71 % від ВВП. У США понад 110 % ВВП, у Великобританії понад 350 % і розвиваються, а в нас за фактом 71. Чому не 71,111,   ніхто не розуміє. Непрофесіоналізм і антидержавницька суть аж кричать.

УРЯД робить, а ВРУ ратифікує ГІРШУ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЮ ЗА ВСЮ ІСТОРІЮ ЛЮДСТВА. На 20 років наперед ПРОДАНО НАШ ВЕСЬ РІСТ ВВП.

Цитуємо маячню Яресько—Яценюка (і, безумовно, Порошенка). Бюджет буде, як у Швейцарії — 604 млрд. дол. США. В Україні сьогодні — 82,4. І це за умови зростання щороку ВВП на 8,1 %. І аж до самого 2040 року. При цьому у Швейцарії населення в 6,5 разу менше. Якщо Швейцарія зупиниться в розвитку до 2040 року, а ми будемо зростати по 8,1 %, то і тоді дохід на душу населення в нас буде складати 15,3 % від доходу швейцарця. На сьогодні це десь 1,12 % від доходу середньостатистичного швейцарця.

Тепер рахуємо, скільки ми сплатимо за дисконт 3 млрд. дол. США і відтермінування на 5 років. За перші 5 років після відтермінування — 7,5 млрд., оскільки обмеження 1 %, а за наступні 15 років заплатимо близько 104 млрд. дол. США. І ЦЕ ВСЕ ЗА ЗНИЖКУ 3 млрд. дол. США. Сумарно виходить понад 110 млрд. дол. США. І це сьогоднішніх доларів. Якщо ж при реальних 5 % девальвації (а не 300   порошенківських із грабежем-рефінансуванням), то реальна цифра сягне понад 210 млрд. дол. США. Формули прості навіть для школяра. Але не для аферистів вітчизняних і зайд закордонних.

Що це означає простою мовою. Покоління 20—35 років проживе свою молодість, буде працювати і платити податки, але жодного зростання його добробуту не буде. На жодну копійку. Тому що весь приріст ВВП і економіки в цілому, навіть після розстрілу сьогоднішніх клептоманів-олігархів, за 20 років піде на погашення цієї реструктуризації імені Порошенка—Яценюка—Яресько, підтриманої голосуванням у парламенті нашими земляками, так званими нардепами «а-ля 200 грн.» братками Балогами і Петьовкою, Горватом і Пацканом.

Так що, шановна молодь, коли ви бачите рекламу і збираєтеся голосувати, пам’ятайте: ПАРТІЇ «Солідарність», «Опозиційний блок», «Єдиний центр», «Відродження», «Наш край» — це банди грабіжників, що зробили вас жебраками і на 20 років наперед позбавили вас шансів заробити на житло, авто, відпочинок і сите життя. Беріть гроші від усіх них. ЦЕ ГРОШІ, ВКРАДЕНІ ВІД ВАС.

Ваш Сергій Ратушняк

ТЕГИ : сергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат