Хроніка вчорашньої стрілянини з міліцією на Ужгородщині

admin 27.01.2015 10:21 КРИМІНАЛ

Під Ужгородом сталася перестрілка. Злочинці відкрили вогонь по міліції. Епіцентр подій - с.Сторожниця, що на захід від обласного центру.

Як стало відомо мукачево.net, перестрілка сталася близько 20.30 по вулиці Колосковій. Місцеві жителі інформували про кілька пострілів.

Як підтвердив речник обласного управління міліції Олег Подебрій, стрілянина сталася у приватному помешканні. Ймовірно, йшлося про спробу пограбування. Власника будинку було поранено (поки не відомо, чи йдеться про вогнепальне поранення або травматичне) і госпіталізовано. Водночас, власник будинку встиг натиснути кнопку виклику ВДСО, наряд державної служби охорони прибув на місце подій, злочинці застосували зброю проти міліціонерів. Двоє нападників було затримано. Ще один втік

Відразу у Новому районі Ужгорода було встановлено мобільні пости та оголошено операцію "Перехоплення". Були встановлені численні мобільні пости правоохоронців, які перевіряли пеереважно автівки на словацьких номерах, насамперед, універсали. Йшлося про намір спіймати решту нападників.

admin

ТЕГИ : СторожницяМіліціяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат