Рятувальники вчили закарпатців поведінці у НС (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 12.08.2015 10:54 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Хустський район: у Нанкові рятувальники вчили населення пожежній безпеці та профілактиці інших надзвичайних ситуацій.


З метою організації навчання населення правилам пожежної безпеки та попередження пожеж в екосистемах краю та недопущення загибелі людей на воді, 11 серпня у с. Нанково Хустського району працівниками оперативно-рятувальної служби Закарпаття було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора. До цієї профілактичної акції також долучилися працівники соціального захисту, депутатський корпус сільської ради та правоохоронці.
Особлива увага зверталася на   незахищені верстви населення.

У цьому населеному пункті   проживає 11 одиноких   та перестарілих громадян та   троє інвалідів. З усіма було проведено бесіди на предмет дотримання правил пожежної безпеки у побуті та   правил поведінки під час виявалення вибухоненебезпечних предметів. Загалом було обстежено та вручено символічні приписи, де вказувалися основні недоліки протипожежних вимог,   94 дворогосподарства.

Не оминули працівники й дошкільного навчального закладу. В доступній формі вихованцям та педагогічному колективу розповіли про основні вимоги пожежної безпеки   в різноманітних ситуаціях.
Також рятувальники відвідали адміністрактивні заклади та об’єкти торгівлі в приміщеннях яких було розиміщено плакати на протипожежну тематику.

Наприкінці свого візиту рятувальники мали зустріч з   настоятелем Свято-Духівського православного храму протоієреєм Іоаном Юриною, до якого звернулися з проханням пропагувати основи безпечної життєдіяльності. У свою чергу отець Іоан запевнив присутніх, що після богослужінь буде звертатися до вірян з проханням дотримуватися правил пожежної та особистої безпеки, а також робити все необхідне аби запобігти лиху у власних дворогосподарствах.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат