ДСО посилила охорону Закарпатської ОДА (ФОТО)

admin 28.07.2015 10:09 СОЦІО

 

Вчора, з самого ранку у приміщенні обласної ради та адміністрації Закарпатської області було людно. Вже о 9 ранку молоді закарпатці вишикувались біля холу у будівлі. Кілька десятків осіб чекали початку реєстрації до підрозділів нової поліції.

Серед присутніх і ужгородець Владислав. Хлопцю – 25, каже, що з дитинства мріяв бути правоохоронцем.
- Хочу щось міняти в цьому світі. Прагну допомогти державі подолати корупцію,злочинність в краї. Якщо в мене вийде, обіцяю з честю нести звання міліціонера, - говорить Владислав.

У руках – документи, а на обличчі – помітне хвилювання. Нічого дивного, адже у багатьох вирішується доля. Ну, а, власне, аби не виникло несподіванок та з метою недопущення порушень правопорядку, вирішальний крок в житті майбутніх поліцейських відбувався під пильним наглядом міліціонерів охорони.

- Одна з основних задач працівників ДСО – не допустити порушення громадського порядку на місцях прийому анкет. Як бачимо, охочих потрапити в лави патрульної служби чимало, тому на випадок виникнення надзвичайних ситуацій ми посили охорону об’єкту обласної ради, - розповів начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області Андрій Литовченко.
Держохоронці сьогодні – в незвичайному амплуа. Замість форми хлопці одягнені у сорочки з краватками.

– Готові до запобігання ексцесів та недопущення порушень правопорядку з боку громадян, - каже інспектор-керівник СГ «Титан»Микола Боднар. - Реєстрація вже розпочалась. Наразі все спокійно. Кандидати в лави патрульної служби громадський порядок не порушують, власне, як і відвідувачі установи.
Набір до підрозділів нової поліції розпочався, всі охочі зможуть подати документи до 11 серпня.

admin


За матеріалами УДСО при УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : ДСОполіціяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат