Воротар ГК "Карпати" Наталыя Гайович перейшла до німецького "Баєра"

23.07.2015 20:11 СПОРТ

Наталія Гайович, яка в минулому сезоні ще минулого року захищала ворота ужгородських «Карпат» та тричі здобувала чемпіонство, тепер гратиме у німецькому «Баєрі» з   Леверкузена і боротиметься за золоті нагороди Бундесліги.



Разом із одноклубницями, вона вже приступила до тренуваннь, де готується до участі в першому турнірі в складі нової команди.


«Новий колектив зустрів мене добре, спільну мову з дівчатами знайшла легко. Тренуємся двічі на день, а якщо тренування одне, то бігаємо дуже багато. Найбільше мене вразило, те що коли мені було важко в бігу на довгі дистанції, капітан разом із гравчинею пробігли зайве коло, для того щоб задати мені темп і мій результат був кращий. Також у нас великий різновид тренувань серед яких аеробіка, йога, стрибкові тренування та багато іншого, а після тренування в роздягальні є холодильник, в якому є пиво і шампанське, тому кожен охочий може відсвяткувати перемогу над собою після важкого тренування».

Тим часом ужгородські "Карпати" почали підготовку до нового сезону. Більше в сюжеті передачі "СпортТайм", каналі "Тиса 1".

ТЕГИ : гандболгк карпати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат