Посол Америки закликав закарпатців зруйнувати систему (ФОТО)

admin 22.07.2015 10:22 СОЦІО

 

Джеффрі Пайєтт відвідав головну бібліотеку області.

Надзвичайний і повноважний посол США в Україні під час свого робочого візиту на Закарпатті завітав в Закарпатську обласну наукову бібліотеку ім. Ф.Потушняка, щоб поспілкуватися з її користувачами та жителями міста.

Фото 1 Надзвичайний і повноважий посол США в Україні Джеффрі Пайєтт
   
Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф.Потушняка – вже давно стала місцем зустрічі закарпатців із відомими діячами не тільки України, а й світу. Так, 21 липня під час свого робочого візиту на Закарпатті надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, незважаючи на щільний графік, після зустрічі з представниками міської та обласної влади, а також відвідування заводу «Джейбіл», знайшов час, щоб завітати в обласну книгозбірню і протягом години поспілкуватися з користувачами бібліотеки.  

Фото 2-3 Джеффрі Пайєтт спілкується із закарпатською молоддю
 
Зустріч відбулася у приміщенні відділу «Вікно в Америку» і пройшла у формі невимушеної, легкої бесіди на англійській мові. Серед присутніх було багато молоді, випускників програми культурного обміну майбутніх лідерів FLEX. та чимало відвідувачів бібліотеки, котрі вивчають англійську мову у клубі «English Speaking House», який діє у бібліотеці. Молоді люди задавали питання на найрізноманітніші теми. Обговорили з Послом якість українських доріг, зокрема закарпатських, боротьбу з корупцією в Україні та як вона відрізняється в США, проаналізували особливості українських медіа-ресурсів, згадали про Революцію Гідності, події на Сході України, не оминули останні події в Мукачеві та тему контрабанди на Закарпатті.
   
«Україна - дуже багата країна, а Закарпаття – найгарніший регіон в Україні. Але ви не можете один день їздити на кордон з контрабандою, а на інший – чесно працювати на роботі. Ви повинні зруйнувати систему! Молоді, розумні та освічені люди повинні об’єднатись, щоб змінити Україну на краще!», - зауважив Джеффрі Пайєтт.
Фото 4. «Книга почесних гостей бібліотеки» поповнилася ще одним записом з побажаннями
Фото 5. Джеффрі Пайєтт вручає директору бібліотеки Олені Канюці свій подарунок – книгу «North America»

На завершення зустрічі повноважний посол США в Україні отримав подарунок від бібліотеки – сувенірну продукцію з логотипом відділу «Вікно в Америку» і в свою чергу подарував у фонд бібліотеки книгу «Північна Америка», а також написав свої побажанні у «Книзі почесних гостей бібліотеки».

Фото 6 Випускники програми культурного обміну майбутніх лідерів FLEX першими ознайомились з книгою.


Євгенія Напуда,
головний бібліотекар відділу обслуговування
Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка

admin

ТЕГИ : Джеффрі Пайєттпосол СШАЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат