Прокуратура з СБУ затримали закарпатського митника на хабарі

admin 21.01.2015 12:33 ПОДІЇ

Правоохоронні органи та управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Закарпатській області постійно здійснюють заходи, направлені на профілактику, попередження та виявлення корупційних правопорушень, злочинів у сфері службової діяльності серед працівників ДФС.

Зокрема, здійснюється постійний контроль за діяльністю працівників під час виконання ними свої службових обов’язків, встановлюються особи, схильні до вчинення протиправних дій та вживаються заходи щодо відсторонення потенційних порушників від виконання службових обов’язків.

Вчора, 20 січня, працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками УСБУ в області, затримано головного інспектора митного посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів при одержанні ним неправомірної вигоди. За вказаним фактом призначено службове розслідування.

– Наразі в Закарпатській митниці ДФС, яка утворилась шляхом реформування Чопської митниці Міндоходів проходить процес підбору кадрів. Всі ті, хто буде прийнятий у новостворену структуру пройдуть процедуру люстрації, відповідно до Закону України «Про очищення влади». Тих, хто бажає збагачення за рахунок неправомірних дій, я б попросив відразу писати заяву на звільнення. А тих, хто залишиться працювати, попереджаю, що ми не тільки співпрацюватимемо з такими правоохоронними органами як Прокуратура та СБУ у питаннях боротьби з корупцією, а й самостійно, реагуючи на звернення до антикорупційного сервісу «Пульс» та завдяки управління внутрішньої безпеки, присікатимемо й жорстко реагуватимемо на будь-який факт вимагання та отримання неправомірних вигод, інших протиправних дій з боку посадових осіб митниці, – підкреслює Вадим Симчера, начальник Закарпатської митниці ДФС.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : ДФСхабарЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат