У закарпатській родині горіло майна на 200 тисяч гривень

admin 19.01.2015 12:40 СОЦІО

Закарпатський Хуст: вогнеборці врятували від знищення матеріальні цінності на суму 200 тисяч гривень.

В обідній час 17 січня у м. Хуст на вулиці Л.Толстого трапилася пожежа у двоповерховому будинку. О 12:45 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення від  місцевих мешканців про загорання у квартирі на другому поверсі споруди. Власниці помешкання в цей час вдома не було .
На місце події виїхали бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 13:00 локалізували загорання і через півгодини ліквідували пожежу. Своїми діями вогнеборці врятували від знищення приміщення квартири та майно, яке знаходилося всередині. На пожежі обійшлося без травмованих і загиблих.

Остаточна причина загорання наразі встановлюється. Серед імовірних версій – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації побутових електроприладів. Зі слів власниці квартири, вона ввімкнула в мережу електричний обігрівач і вийшла на базар. Тим часом у розетці, до якої був приєднаний прилад, сталося коротке замкнення.  Далі вогонь по проводах пішов уверх і охопив комп’ютерний стіл.
Внаслідок пожежі полум’я знищило персональний комп’ютер і пошкодило частину домашнього майна. Крім цього, було задимлено стіни й стелю у трьох кімнатах і коридорі. Завдані збитки встановлюються.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : пожежаДСНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат