Податківці провели 36 прийомів громадян

admin 23.06.2015 10:25 СОЦІО

Особистими прийомами керівництва ГУ ДФС області та його територіальних органів скористалось 36 закарпатців.

З початку року територіальними органами та Головним управлінням ДФС у Закарпатській області здійснено 36 прийомів за зверненнями громадян.

Щодо тематики звернень, то більшість з них стосувалися надання роз’яснень та застосування норм податкового законодавства по податку на доходи фізичних осіб, оподаткування доходів підприємницької діяльності, плати за землю, податкової звітності, єдиного податку тощо.

Нагадуємо, що прийом громадян посадовими особами Головного управління ДФС у Закарпатській області здійснюється згідно з затвердженим графіком у визначені дні та години. З ним можна ознайомитись перейшовши сюди

Попередній запис громадян на особистий прийом проводиться у робочі дні з 09:00 до 13:00 та з 14:00 до 18:00 (у п’ятницю до 16:45) за телефоном (03122) 3-25-77 – відділ реєстрації платників та електронних сервісів. Попередній запис закінчується не пізніше ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому. Особистий прийом посадовими особами ГУ ДФС у Закарпатській області проводиться за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина, 52, у приймальні громадян.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : ДФСподаткиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат