У закарпатця у дворі виявили боєприпаси (ФОТО)

admin 22.06.2015 10:58 КРИМІНАЛ

20 червня в Ужгородському районі у черговий раз виявили кілька вибухонебезпечних предметів. Подія сталася в селі Кам’яниця на вулиці Жовтневій.

Місцевий мешканець, копаючи стічну канаву на власному обійсті, натрапив одразу на три підозрілі металічні предмети. О 13:45 він зателефонував до служби порятунку «101».

Для знешкодження вибухівки до с. Кам’яниця прибули фахівці-піротехніки з Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вони вилучили з землі мінометну міну калібром 82 мм, ручну гранату РГ-43 і гранату М-38 часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні предмети транспортували на полігон у с. Оріховиця, де о 17:00 знищили.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до громадян із закликом бути особливо обережними під час проведення земляних робіт. Адже будь-якої миті людина може натрапити на відголоски війни. Якщо це сталося, не слід чіпати підозрілий металічний предмет і переміщувати його в інше місце. Категорично забороняється пробувати самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість треба позначити місце знахідки й повідомити про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або зателефонувати до служби порятунку за номером 101.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : боєприпасиДСНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат