Правоохоронці розстежують смерть 11-річного закарпатця (ФОТО)

admin 17.06.2015 10:09 СОЦІО

 

16 червня о 19:45 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що у штучній водоймі затонув 11-річний хлопчик. Трагічний випадок стався в селі Велятино Хустського району.

Як з’ясувалось, потерпілий разом із товаришем відпочивав біля ставка, що знаходився за сусідським будинком. Коли ж хлопчина на очах у товариша почав тонути, той побіг за допомогою. На місце події відразу прибігли батьки хлопчика та односельці, які за лічені хвилини витягли його на поверхню та почали робити реанімаційні заходи. На жаль, попри всі старання дитина померла. Деталі трагічного випадку з’ясовують правоохоронці.

Рятувальники закликають закарпатців! Будьте особливо обережні під час літнього відпочинку на річках та озерах. Обирайте для купання лише спеціально відведені та обладнані для цього місця, а не стихійні пляжі. Купайтеся у світлу частину доби, однак не під час обідньої спеки. Не заходьте у воду одразу після прийому їжі та в нетверезому стані, а також не залишайтеся у воді надовго (купатися слід не більше 15-20 хвилин). А головне – не купайтеся наодинці й не запливайте на обмежувальні знаки. І в жодному разі не залишайте дітей біля водойм без нагляду батьків. Пам’ятайте, що дотримання цих нескладних правил забезпечить вам приємний відпочинок і допоможе уникнути трагедії!


Фото водойми від УДСНС

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : ЗакарпаттядитинаДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат