Ужгородські школярі закінчили Бізнес-школу від Юніорбанку (ФОТО)

admin 09.06.2015 10:58 СОЦІО

 

У стінах ПриватБанку урочисто привітали випускників БізнесШколи від ЮніорБанку. 10 юних ужгородців отримали дипломи, які засвідчують успішне закінчення бізенс-тренінгів.


У традиційних школах навчальний рік завершився останнім дзвоником, у БізнесШколі - випускним. Упродовж 2 місяців діти відвідували заняття фінансової грамотності.   Що таке гроші, та звідки вони прийшли; основи заощадження, фінансова безпека, основні банківські операції - все це та багато іншого учні змогли освоїти на лекційних та практичних заняттях.

“Якщо дитина з раннього віку знатиме як правильно розпоряджатися власними коштами - вона ніколи не відчуватиме брак грошей у майбутньому, - розповідає тренер БізнесШколи ЮніорБанку Наталія Шубелко. - На заняттях ми даємо не тільки теоретичні основи еокноміки, а й змогу кожній дитині відчути себе дорослим. Адже правильно спланувати власний бюджет не просто, а діти уже повинні знати та розставляти пріоритети. На заняттях ми не тільки вчилися, а й приємно проводили час”.

ЮніорБанк – це програма ПриватБанку, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та запроваджується ще один напрямок - бізнес-квест.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : ПриватбанкУжгородЮніорбанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат