Закарпатські дітки з інтернату були у гостях у прикордонників (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 03.06.2015 10:06 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

До Міжнародного дня захисту дітей прикордонники Чопського загону організували для представників однієї зі шкіл-інтернатів Ужгородського району незвичну зустріч.

В гості до «зелених беретів», які дислокуються в обласному центрі Закарпаття, завітали 25 вихованців Часлівецької школи-інтернату віком від 6 до 16 років. Справа в тім, що вказаний навчальний заклад прикордонники відвідували з благодійною метою і раніше, а до себе у гості запросили дітей вперше.

Охоронці кордону радо зустріли маленьких відвідувачів, для яких створили експозицію авто- і мототехніки, зброї, спецзасобів і оптичних приладів та розповіли як вони використовуються в охороні державного кордону.

Школярі були у захваті, оскільки мали можливість вільно знайомитись з усіма технічними приладами. Також прикордонники продемонстрували своїм юним друзям показові виступи службового собаки, який «полюбляє» шукати зброю та вибухівку. Звичайно, чотирилапий не заплямував честь зеленого берета – пістолет було виявлено, а робота інспектора та його вірного друга була нагороджена бурхливими оплесками. На завершення екскурсії стражі кордону пригостили дітей «солдатським обідом» та вручили солодкі подарунки.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : КордонЗакарпаттядіти

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат