Ужгородська лікарня отримала нове оснащення (ФОТО)

admin 27.05.2015 11:44 РАТУША

 

Наразі роботи в половині палат уже завершені, в лівому крилі ще тривають ремонтні роботи. Щоб повністю завершити сьомий поверх потрібно ще 550 тисяч гривень.


Відповідний проект рішення виноситься на наступну сесію Ужгородської міської ради і саме від депутатів залежатиме, коли ужгородські пацієнти отримають медичний заклад європейського рівня. Якщо кошти будуть уже зараз, то роботи завершать за 2-3 місяці.

Ремонт виконує ПП «Пантеон», вони ж ремонтують фасад економічного ліцею на Петефі. Віктор Погорєлов відмітив, що підприємство працює на дуже високому рівні, все зроблено якісно і в лікарню не соромно запрошувати гостей із Європи.

Головний лікар медзакладу Іван Курах подякував міському голові та депутатському корпусу за допомогу: «Крім коштів, виділених на ремонт хірургічного корпусу, міська влада віднайшла 600 тисяч на харчоблок лікарні.

Це дуже важливо, оскільки стан його був не надто задовільний, а готують там практично на всю лікарню. Крім значно кращого вигляду хірургічного відділення, перевагою ремонту є і те, що вдалося зменшити кількість людей в одній палаті. Тепер в нас не буде такого, що в одній кімнаті лежить 5-6 хворих, троє – це максимум. До ремонту у нас у відділені було 45 ліжок, тепер буде створено інтенсивний пост, адже специфікою цього корпусу є те, що багато пацієнтів потребують інтенсивної терапії. Разом із ним у хірургії буде 60 ліжок в тому числі центр онкологічної хірургії».

Віктор Погорєлов наголосив, що міська влада розуміє, що ще не всі відділення лікарні відремонтовані, проте поступово вдасться всю лікарню довести до стандартів Європи.

Пацієнти, з якими вдалося поспілкуватися в хірургічному відділені, розповідають, що були приємно здивовані оновленим виглядом палат, перепланування, підбір кольорів у кімнатах, в яких вони проходять лікування, сприяють одужанню.

admin

ТЕГИ : лікарняУжгородапаратура

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат