Афганці та учасники АТО підкорили Говерлу (ФОТО)

admin 15.05.2015 11:57 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Сходження на найвищу вершину українських Карпат здійснили представники   Всеукраїнської Асоціації ветеранів Афганістану, учасники антитерористичної операції на сході країни.

«Підійматися на Говерлу — непросто. Це – свого роду боротьба, і тому дуже символічно, що ми здійснили це у дні, коли вся Україна згадує події і боротьбу 1939-1941 років, коли ми докладаємо максимум зусиль, аби перемогти окупантів на території Донецької та Луганської областей», – пояснив член правління Всеукраїнської Асоціації ветеранів Афганістану Іван Балашов, якому й належить ідея сходження. Пан Іван є полковником запасу і наразі активно займається військово-патріотичним вихованням молоді.

Іван Балашов розповів, що кожен учасник сходження мав почеплений на груди червоний мак — новий символ дня перемоги, пам’яті і примирення. «Коли ми дійшли до вершини, то були вражені кількістю людей: і дорослих, і малих, і пенсіонерів. І всі – з українською символікою. Все це свідчить, що поруч – однодумці, які, незалежно від статусу, достатку та мови спілкування є справжніми патріотами», – наголосив він.

admin


За матеріалами агентства комунікацій "ПАЗЛ"

ТЕГИ : ГоверлаАТОАфганістан

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат