Діти переселенців, які зараз у Закарпатті, зможуть виграти акваріуми

admin 13.05.2015 11:40 СОЦІО

Громадська організація «Щасливі діти» оголосила творчий конкурс малюнків «Мій дивосвіт – акваріум» для дітей переселенців, які проживають на території Закарпатської області.  


За словами організаторів, мета проекту – не лише розкрити творчий потенціал діток, а й прищепити малечі любов до усього живого, що її оточує. «Ми вирішили організувати не просто конкурс малюнків, а й виставку робіт учасників, церемонію нагородження і тематичний майстер-клас з акваріумістики для усіх охочих.   Переможці зможуть оформити свої акваріуми разом з головою Клубу акваріумістів Закарпаття Терезою Лазар. Вона навчить учасників правильно підібрати рослини і рибок, аби втілити творчі фантазії дітей у акваріуамістиці. До речі, рослини та рибки надасть клуб», – розповіла член правління ГО «Щасливі діти» Людмила Сюзева.

Генеральним спонсором конкурсу малюнків стала харківська фірма «Сузір’я Пет», яка забезпечила призовий фонд – повністю обладнані акваріуми польського бренду AquaEl.

У конкурсі можуть брати участь дітки віком від 5 до 13 років. Усе, що потрібно –   аркуш паперу, олівці (або фломастери, фарби) і бажання творити. Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться 1 червня у День захисту дітей.

Роботи юних художників на акваріумістичну тему прийматимуться з 13 по 25 травня за адресою: м. Ужгород, вул. Другетів, 60 (приміщення прес-центру “Закарпаття”). На зворотній стороні малюнка необхідно зазначити ім’я автора, вік та контакти одного з батьків. Переможців визначатимуть представники спонсора. З додатковими питаннями звертатися за номером 050-616-92-03 (Ольга).

admin


За матеріалами ГО "Щасливі діти"

ТЕГИ : переселенціСхідЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат