У Закарпатті затримали дві групи нелегалів (ФОТО)

admin 06.05.2015 11:23 КРИМІНАЛ

Сьогодні, 6 травня, прикордонники Чопського загону здійснили чергове затримання незаконних мігрантів, що прагнули у незаконний спосіб дістатись до Угорщини.

Інформацію про появу у прикордонні трьох чоловіків азійської зовнішності «зелені берети» з відділу «Чоп» здобули завчасно. Організувавши стеження за невідомими, дали їм змогу наблизитись до кордону. Затримання правопорушників стражі кордону здійснили у покинутій будівлі на околиці Чопа, оскільки «мандрівники» рухались дуже обережно і намагались у ній заховатись. Чоловіки повідомили прикордонникам, що вони є вихідцями зі Шрі-Ланки, однак жодним документом підтвердити свої свідчення не змогли.

Затриманих було доставлено до підрозділу, де будуть проведені заходи по встановленню осіб затриманих і складені адміністративно-процесуальні документи. Подальшу долю представників південної Азії визначить суд.

Ще трьох «шукачів щастя» минулої доби затримали прикордонники Мукачівського прикордонного загону. На заваді планам двох вихідців з Сирії та одного з Алжиру, що також намагались незаконно потрапити до Угорщини, стали стражі кордону з відділу «Лужанка».

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалиКордонЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат