Названі імена закарпатців, яких притягнуть за зрив мобілізації

admin 06.05.2015 10:27 КРИМІНАЛ

У відповідності до Указу Президента України від 15.01.2015 року №15/2015 «Про часткову мобілізацію», по всій України, в тому числі на території Закарпатської області проводяться заходи 5 черги мобілізації людських та транспортних ресурсів.

Наразі, коли основні зусилля всіх державних та правоохоронних органів, силових структур, громадських організацій направлені на захист державного суверенітету, ряд установ, організацій та підприємств, органів самоврядування саботують та перешкоджають проведенню мобілізаційних заходів на території Закарпатської області.

Закарпатський обласний військовий комісаріат продовжує оголошувати та висвітлювати громадськості області список установ, організацій, посадових осіб, які перешкоджають проведенню заходів 5 черги мобілізації людських та транспортних ресурсів на території Закарпатської області.

Раніше вже оголошений список установ та організацій,                                   що перешкоджають мобілізації доповнило Виноградівське АТП 12144, де головою наглядової ради підприємства є Фурман Мирон Петрович, а директором Фурман Мирон Миронович.

З метою недопущення подібних випадків в подальшому, по цим керівникам направленні повідомлення до правоохоронних органів для прийняття рішення щодо притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства.



ТВО Військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату, полковник Геннадій ДОЛГАШОВ

admin

ТЕГИ : мобілізаціяарміяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат