Міндоходів інформує закарпатців про військовий збір (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

admin 13.01.2015 12:04 СОЦІО

Військовий збір у 2015 році сплачується за ставкою 1,5%.

Сплату військового збору у 2015 році продовжено до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України. Ставка збору залишається незмінною – 1,5%.

Об’єктом оподаткування з 1 січня 2015 року є доходи, визначені ст. 163 Податкового кодексу, зокрема, загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід платника податку, який визначатиметься по аналогії з доходами, що обкладаються ПДФО, – повідомляють в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Закарпатській області.

Платниками податку є: фізична особа – резидент, яка отримує доходи як із джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи, всі доходи, що включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу; фізична особа – нерезидент, яка отримує доходи із джерела їх походження в Україні та податковий агент.

Відповідні зміни до ПКУ внесено Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28 грудня 2014 року № 71-VIII.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : Міндоходіввійськовий збірЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат