Губернатор Губаль просить закарпатців заповнити анкети на субсидію

admin 22.04.2015 10:29 СОЦІО

Як повідомлялося, у понеділок під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Василь Губаль просив закарпатців заповнювати анкети для отримання субсидій. Сьогодні з’явилася інформація щодо "гарячих ліній", на які можна звертатися у районах з метою отримання певної інформації про субсидії.

Як повідомили в департаменті соціального захисту населення ОДА, ПАТ „Закарпатгаз” та ПАТ „Закарпаттяобленерго” виготовили повні комплекти документів (бланків заяв, декларацій, інструкцій щодо порядку їх заповнення та повідомлень споживачам) – 773118 аркушів (з розрахунку по 2 арк. на одного споживача). Всі 386 600 домогосподарств краю отримали ці документи до 15 квітня, - звітують у відомстві.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів вже розпочали прийом від громадян заяв та декларацій за спрощеними формами.

Опрацювання документів та призначення субсидій на підставі спрощених форм заяви та декларації здійснюватиметься у травні п.р. Водночас субсидія призначатиметься з часу підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, тобто з 1 квітня 2015 року.

Відповіді на запитання щодо порядку призначення субсидії громадяни можуть отримати за телефоном „гарячої лінії” департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації – (0312) 61 – 37 – 55 або за телефонами „гарячої лінії” управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів.

admin

ТЕГИ : субсидіяВасиль ГубальЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат