Волосянський звинувачує нардепа Пацкана у корупції

admin 20.04.2015 11:47 ПОЛІТИКА

Ужгородська прокуратура хоче відсудити у містян 24 земельні ділянки. Про це повідомляє колишній керуїчий справами виконкому Ужгородської міськради Олександр Волосянський.


Не пройшло й місяця з 17 березня, коли близько 500 ужгородських сімей виграло суд, яким прокуратура (за зверненням нардепа Пацкана) намагалась відібрати 500 земельних ділянок в ужгородців, як знову прокуратура підготувала і подала позов до суду, тепер вже проти 24 ужгородських сімей.

У позовних вимогах прокуратура просить скасувати 48 рішень сесії Ужгородської міськради про виділення земельних ділянок і визнати недійсними 24 акти про право власності на землю.

"І, увага, прямим курупційним діянням є те, що ці 24 земельні ділянки відділяють земельну ділянку нардепа-громадянина Пацкана від об’їзної дороги міста Ужгорода. Тобто, в даному випадку, Генпрокуратура, МВС та СБУ мали б скласти протокол про корупцію на нардепа Пацкана, адже тут наявний конфлікт інтересів - ділянка громадянина Пацкана межує з ділянками, право власності на які прокуратура скасовує за зверненням нардепа Пацкана. Проте правоохоронні органи бояться навіть дмухнути в сторону діючого нардепа і члена провладної коалції, ба більше того навіть місцевий телеканал "ТИСА" (звертався протягом останнього місяця там до 3 журналістів, вони знають до кого саме, і вони так само як і при режимі Януковича керуються цензурованими вказівками керівництва телеканалу, яке колись служило Януковичу, а тепер служить новим чиновникам, а не прозоро висвітлює новини краю) під вигаданими причинами вічної зайнятості не висвітлювали судовий процес, який 500 ужгородців вже виграли 17 березня 2015 року. Ще не можу не згадати того факту, як після прес-конфернції людей напередодні дня виграного першого суду 17 березня, особисто Пацкан звонив одному з учасників прес-конференції і погрожував словами: "Що ви там за клоунаду влаштували? Я і так виграю суд". Такого не робили навіть регіонали, Ледида ітеде. Але, я з Віктор Щадей, і надалі підтримуватимемо людей, надаватимемо юридичну підтримку, і будемо відстоювати їхнє право власності на землю всіма можливими способами і до кінця",   - написав екс-чиновник у соцмережі.

Нагадаємо, сам Валерій Пацкан подібні звинувачення заперечує. Заперечують їх і експерти. А ужгородський прокурор,Іван Зарева, нагадаємо, таки відкликав старий позов прокуратури котрий дійсно стосувався великої кількості сімей. Тим не менше, за його словами, 28 ділянок, які межують із дорогою міжнародного значення таки не можна було виділяти.

Сьогодні перше засідання по даному процесу, в 15.00, Ужгородський міськрайсуд, Загорська, суддя Монич. Запрошуються правозахисники і представники ЗМІ.



Zaholovok

admin

ТЕГИ : Валерій Пацкан

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат