Рятувальники інструктують учасників ЗНО з техніки пожежної безпеки

admin 16.04.2015 15:29 СОЦІО

Невдовзі закарпатські випускники перевірятимуть свої власні знання під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Цього року ЗНО триватиме із 3 по 26 червня (як виняток, іспит з української мови та літератури учні складатимуть 24 квітня).

Крім цього, з 9 червня до 9 липня тести складатимуть ті школярі, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії тестування. Щоб незалежне оцінювання минуло без надзвичайних подій, Ужгородські працівники МРВ УДСНС України у Закарпатській області проводять інструктажі з персоналом.

Так, працівники Ужгородського МРВ ДСНС України у Закарпатській області організували перевірки джерел протипожежного водопостачання на об’єктах, які будуть задіяні під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Також інспекторський слад проводить з керівництвом і персоналом шкіл інструктажі, що стосуються дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки. Особливу увагу під час роз’яснювальних бесід звернули на стан електрогосподарства, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, наявність достатньої кількості вогнегасників у приміщенні тощо.

Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає учасників та організаторів тестування вжити всіх необхідних заходів щодо дотримання вимог чинного законодавства для недопущення надзвичайних подій під час проведення ЗНО.

admin


За матеріалами Ужгородського МРВ УДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : ЗНОДСНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат